My kind of people

Veider lugu selle vanas eas kolimisega!

Kusagil põneval üritusel olles või niisama ringi jalutades/kolades taban end tihti mõttelt, et üks “asi” oleks ikka nagu õnnest puudu – nimelt need nö “minu inimesed”, kellega kogu seda toredust ja emotsiooni jagada.  Need, kes olid, jäid ju Eestisse maha ja millegipärast on nii, et siinsed tuttavad ei ole nagu “omad kalad”.

Sellepärast olengi alles nüüd Hispaanias olles enda jaoks avastanud blogid. Uskumatu, aga kodusele emale, kes elab perest-sõpradest kaugel, on sotsiaalmeedia ja blogimaastik vist tõesti ainsaks viisiks vee peal püsida ja mingilgi määral muu maailmaga suhelda. Ja huvitav, mida teevad need inimesed, kes ei ole introverdid ja omaette olelejad nagu mina? Või need, kellel ei ole fb kontot ja kes pole sattunud ka blogidesse kondama…

kiisumiisu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s