Feria

Selle aasta Feria hakkabki läbi saama, jäi veel viimane päev (ja ilmselt lisaks veel mõned päevad seda aega, kui rahvas kuidagi pidama ei saa 😉 )

Proovisime seekord nii aktiivselt, kui võimalik, pidustustest osa võtta. Isegi Aleksandr – nt vaatas ta ühe laste nukuetenduse otsast lõpuni ära, tantsis ühe endast aastakese noorema tsikiga sevillanast, käis mitme karuselliga sõitmas…

Mõned pildid sai ka klõpsitud:

DSC_0402 DSC_0355

DSC_0386

DSC_0397

DSC_0400

DSC_0449

DSC_0115

Me ei olnud kunagi varem Feria ajal kesklinnast kaugemale saanud, aga tegelik pidu ja mõnusalt kultuurne melu (vastandina kesklinna läbule) toimub hoopis linna serval suurel feria-alal. Seal on TOHUTULT palju, sadu ja sadu casetasid ehk baare, kus saab süüa-juua ja tantsida ja igalpool on laval live-esinejad. On flamencot, on tümakat, ja on kõike, mis iganes nende kahe vahele võiks jääda. Iga teine vastutulev inimene on kenasti kostüümis, nii noored kui vanad, “tänavatel” sõidavad kaarikud, hobusemehed on ka väga autentselt riietatud. Ühesõnaga – väga äge! “Tahan veel, tahan veel,” nagu Aleksandr ütleks.

Aga mis ma siin ikka üritan seletada, kui nagunii välja ei tule! Vaadake parem videot:)

Ühe korra käisime seal ka õhtul/öösel, sest õige feria lähebki alles peale kümmet lahti. Daniel magas vankris ja Aleksandr nautis elu nii, nagu hispaania lapsed – sõitis keskööl karusellidega. Seal on lisaks sellele casetade-osale ka ilmatu suur lõbustuspark. Sel korral, kui sinna päeval sattusime, olid enamus atraktsioonidest alles kinni. Ja see polnud sugugi varahommik, vaid ajavahemik u 17.00 – 19.00. Lõbustuspark saab hoo sisse alles pimeduse saabudes. Meie hakkasime nüüd viimane kord kell pool üks öösel koju tulema ja sel ajal ei mõelnud ükski teine lapsevanem veel niipea kojuminekust, atraktsioonid töötasid täisvõimsusel 🙂

Pidutseda nad siin igatahes oskavad!

Rubriigid: Malaga, Minu Hispaania, Teater/kino/kirjandus/muusika, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Feria

 1. Katre Voolaid ütles:

  Sa oled siin eriti ilus, julgen arvata, et tegid selle kleidiga nii mõnelegi kohalikule hispaanlannale silmad ette:) Kas oled lasknud selle õmmelda?

  Meeldib

  • yavanna111 ütles:

   Ei, täitsa poest. Siin on neid flamencopoode nii palju, et hulluks võib minna 😀 Kuigi, kui lõpuks otsustasime, et kleidiostuks läheb, siis ei leidnud üldse ikka ideaalset, muidu alati tundus, et iga teine on NII äge 😀 Aga kui seda kleiti proovisin, siis teadsin, et peab ostma, muidu tuleb ostab keegi teine nina alt ära ja hakkan mitu aastat pisarsilmil samasugust otsima 😀

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s