Kaltsukaskoorid vol 1

Malagas ei ole tegelikult üldse palju kaltsukaid, max 5 tükki ehk terve linna peale. Aga üks neist asub meie juurest ainult paari sammu kaugusel ja astun seal ikka tihtilugu läbi.

Esiteks meeldib mulle idee taaskasutusest, sest kes ei teaks, kui palju riidetööstus keskkonda koormab. Teiseks on kaltsust ostetud riided juba kvaliteedikontrolli läbinud – et kui need pole juba siiani kellegi seljas ära lagunenud ja pesus topiliseks läinud, siis järelikult on väärt kaup ja peavad veel vastu. Ja noh, hinnad on ka tähtis argument!

See meie kaltsukas oli siin vahepeal paar nädalat remondis ja oli täna üle pika aja uuesti lahti. Ja peale remonti olid nad lõpuks ladudest oma suvekraami välja koukinud. Astusime hommikul Liisiga sinna sisse ja jäime lausa sõnatuks – kleidid, kleidid, kleidid! Proovisime pool poodi läbi ja müüjad räägivad ilmselt veel mitu kuud nendest kahest hullust tsikist, kes terve poe tahtsid tühjaks osta. Õnneks suutsime ikka natuke piiri pidada – mina väljusin 64 eur väärtuses kraamiga ja Liis lõi 55 eur laiaks. (vaata SIIT täpsemalt) Ma ei ole vist elusees ühestki kaltsukast nii palju asju korraga ostnud… 4 kleiti, 2 seelikut ja 5 toppi :O

Tegelikult on mõlemad piltidel jalas olevad kingapaarid ka sealtsamast, juba varem ostetud 🙂

Rubriigid: Malaga, Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Kaltsukaskoorid vol 1

  1. liinotška ütles:

    Oi, kui iiiluuuusad. Tahan ka. Ja päikest tahan kaaaa. Nuuks

    Meeldib

  2. Anonüümne ütles:

    no see on see, kui kõrvarõngaskooridest pole mingeid pilte ega midagi:D

    muidu tookord kui ma esimest korda seda kaltsukaskooride lugu lugesin oli endal olnud ka ootamatult hea ostupäev:)

    Meeldib

Lisa kommentaar