Mõni päev kohe ei lähe

Mõne asjaga on nii, et muudkui pushid ja pushid ja ajad ennast närvi, aga lõpuks asja ei saagi. Mul on neid näiteid viimastest aastatest jube palju! See on nii veider, et noorena (hmmm 😀 ) sellist mõttetut vastu pead seinajooksmist nagu ei olnud… kõik läks libedalt ja mingis heas tuules. Ju siis olin õigel teel lihtsalt, tegelesin õigete asjadega? Ja olin tublim ja andekam ja uskusin endasse jne.

Näiteks need e-poed – kui palju ma sinna aega ja energiat panin enne kui aru sain, et pole mõtet ja alla andsin.

Praegune day-job on umbes sama – ajan end pidevalt mõttetult närvi, sest asjad, mis minust ei sõltu ei suju nagu peaks, kuid süüdlaseks jään ikkagi ju mina. Panustan oma aega ja energiat ja hoolt ja ei ole rahul ei mina ega teised. Ei ole ju motivatsiooni kui mingi negatiivne vibe pidevalt õhus on. Töö võiks olla inspireeriv, motiveeriv.

Ja siis tiksub kusagil kuklas see mõte, et iga inimene peaks tegelema sellega, milles ta andekas on ja mida ta armastab. Selle asemel et asjatult läbi põleda, oleksin saanud fotograafiaga tegeleda või raamatut kirjutada või oma ammuse plaani teoks teha ja kinnisvarafirmaga alustada. Mitte et ma üheski neist andekas oleks, aga vähemalt oleksin natuke õigemal rajal.

Samas ma olen ju siiski eestlane. Kannatame ära, eksole! Vait olla ja edasi teenida. Elu ei peagi lust ja lillepidu olema. Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka…ahastus.

Nii et mul on täna see ahastuse päev. See tunne, et enam lõpuks ei jõua. Siia tuleb veel igasugused pisiasjad ka lisada, näiteks see, et lapsed on kordamööda mitu nädalat juba haiged olnud ja need hetked kui kellelgi väga kehv olla ei ole, mööduvad kakeldes. Ja toad ei tee end ise korda… Nõud ka ei pese ennast ise… Ja pangaarve ajab nutma… Ja Tolmu veab tervesse elamisse muudkui sokke laiali (jep väga armas, aga ma ei jõua neid enam koristada!). Ja korteriomanik on ***. Ja see, et pushin sõbrantsi, et tee ometi ära oma unistus/idee, aga ta ei viitsi. Ja see, et instas ja fb kõik jagavad täna hommikust saadik positive vibe mõtteteri a la et lükka kõrvale kõik mis sulle haiget teeb ja naudi tänast imelist reedet ja ole positiivne jne. Lihtne öelda!

IMG_20190208_232732_922

 

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Mõni päev kohe ei lähe

  1. Vegannette ütles:

    Täpselt samad tunded viimastel päevadel, et nagu saaks mingi fast forward vahepeal teha, kus asjad oleks jälle natuke rohkem paigas ja lihtsamad, siis oleks täitsa hea.

    Aga pai sulle! Elan kaasa ja kindlasti varsti sujub kõik juba paremini! 💚

    Liked by 1 person

    • Mar ütles:

      Üks loto jackpot kuluks marjaks ära onju! Kohe oleks pooled probleemid lahendatud. Ostaks nõudepesumasina (ja kodu kuhu see panna) ja ei stressaks raha ega tööasjade pärast ja tegeleks nende asjadega mida süda tahab, mitte ei kardaks et kas ikka saab hakkama ja kas tasub ära jne.Ja happy mom-> happy kids kah!
      Kuidas see visualiseerimine käiski, äkki aitab? 😉 Kui kuidagi ei saa siis kuidagi peab ju ikka saama…

      Liked by 2 people

Lisa kommentaar