Kassid noh

a815a3e94eb29139053515d3d291cc8c

Need kassid eksole. Kust nad nii head ninad on saanud?

Näiteks kui siia mäekülje oranzidele kassidele viinereid viskan… Tüüp sööb oma viineri ära ja istub rahuloleva näoga maha. Aga mõne hetke pärast hakkab ninaga nuhutama ja suundub otse sinnapoole, kus veel mõni viiner vedeleb. Kuskil täitsa kaugel, kas või näiteks hoopis mäest alla kivide ja puhmaste vahele veerenud. Ja siis läheb ja otsib ja leiabki üles. Äkki ongi päriselt ka nii nagu multikates, et toidulõhn tuleb täpselt ninasõõrmetesse?

patricio

Ja Tolmu ka. Ta armastab väga magusalt lõhnavaid metsalilli – iga kord kui Daniel mõne õiekese on korjanud ja mulle koju toonud, läheb Tolmu täitsa hulluks ja annab endast parima, et see kätte saada ja nahka pista. Näiteks eile. Daniel tõi mulle ühe õiekese ja loomulikult ma narrisin veidike Tolmut ka sellega. Ja panin peitu, et kiiresti 10 sekki köögis käia. Tagasitulles oli õieke kadunud ja Tolmu magas täiesti süütu näoga…

LRM_EXPORT_227639450238697_20190831_172803337

See pole see eilne kaotsiläinud lilleke, vaid juba tänane.

This entry was posted in Veini kõrvale lobajuttu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s