Teist korda pulma

No ma ei tea mis värk see küll on, et elu mulle juba teist korda niimoodi ootamatult pulmapildistamise kaela saadab. Äkki mingi märk, et peaksin ka suuna sinnapoole ikka võtma ja pulmafotograafiale spetsialiseeruma?

Ühesõnaga – homme on jälle pulm. Kas üks introvert ootab seda lõbu – loomulikult ei. Aga vähemalt tean seekord noorpaari natuke paremini…. mitte küll isiklikult, aga Artjom juba pildistas neid. On äge ja ilus paar ja neil on kolm kassi, kellest kaks musta on megasuured ja paksud, Tolmu jääb neile kõvasti alla! Koeri on neil ka terve posu. Ja lihavaba pulm tuleb… Nii et tunduvad täitsa my kind of people. Ja pulm ise toimub rannas, mis on ju 100 korda ägedam, kui tavaline resto-pulm.

No ja et mitte mõelda sellest vastutusest, mis kaasneb inimeste elu ühe tähtsaima päeva jäädvustamisega, ja sellest, mis kõik võib pekki minna, siis mõtlen hoopis igast tilulilust nüüd.

Näiteks, et mis kingad jalga panna – noh, et pidulik ja mugav korraga oleks. Ja et kontsad ei klõpsuks – fotograaf peab hiilima tasa ja tähelepandamatult nagu ninja.

Ja mis riided – sama teema, et pidulik ja mugav. Et saaks ilma probleemita kummardada ja kükitada ja roomata ja… Ok seda viimast tegelikult mitte. Ja et vöö peale sobiks üks pisike vööfotokott panna. Sest eelmine kord mul seda ei olnud ja nii mälukaardid kui varuaku kui ka mu telefon – kõik olid kusagil taga saalinurgas suures fotokotis. Ei olnud mugav, mkmm. Teist korda sama reha otsa ei astu.

Oh küll on ikka hea, et siin vähemalt seda sukkpükste-etiketijama ei ole, mis Eestis.

Aga ok, wish me luck!

hahaa

Pilt: google

Rubriigid: Fotograafia, Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s