7-aastane kirjanik ja 5-aastane kanepikasvataja

Samal ajal, kui minul on kõik muud asjad prioriteediks ja raamatukirjutamist muudkui edasi lükkan, jõudis Aleksandr juba triloogiaga valmis saada

Alles hiljuti just lõpetas ja ütles mulle õhinal: “Emme tead, minu raamatud hakkavad maksma hästi palju!”

Ja siis alustas juba neljandat. Ja nüüd on juba kuus tükki valmis.

Noortel seda pealehakkamist ikka jagub…

 

This slideshow requires JavaScript.

Muidu ta räägib tegelikult viimasel ajal, et tahab poemüüjaks hoopis hakata. Et siis kõik muudkui annavad talle raha ja… Ma oleksin seda varasemat politseivarianti ikka eelistanud…

Ja Danielil on ka karjäärivalikud siin vahepeal muutunud – ta tahab nüüd aednikuks saada. Lilli kasta jne. Millalgi siin suve jooksul ja Eestis käies leidis selle kutsumuse (varem tahtis hoopis taksojuhiks hakata… aga võõraid inimesi mitte vedada, ainult meid ja sõpru).

Aga teate kõik seda ravikanepit (cbd), mis pidi migreenide vastu aitama? No see tööstuslik, ilma narkootilise toimeta. Artjom läks ükskord Danieliga jalutama ja kanepipoest möödudes mõtles, et ostab mulle selle proovimiseks, sest mul kulub ibumaxi ikka ebanormaalsetes kogustes. Müüja oli tore tüüp, kinkis talle kauba peale ühe seemnekese ka. Tavalise, mitte tööstusliku, eksole. Hispaanias müüakse kanepiseemneid täitsa legaalselt ja oma tarbeks on lubatud paar taime kasvatada ka. Muidugi selle mööndusega, et ei kasvata ega tarbi avalikult ega müü.

No ja Daniel tuli siis koju ja näitas mulle rõõmsalt oma seemnekest ja rääkis õhinal, kuidas ta paneb nüüd lille kasvama ja hakkab kastma ja… Sest ta ju juba ammu unistab aednikutööst. Tubli emana otsisin siis talle lillepoti ja mulla välja ega hakanud lapse eluunistusele vastu töötama. Ja nüüd ta siis kastab oma taimekest ja jälgib, kuidas see muudkui suuremaks kasvab. Väike farmer.

Ärge jumala eest Eestis seda küll järgi tehke!

Aga ma kahtlustan, et niipea, kui keegi rõduukse lahti unustab ja kassid ligi saavad, on see lilleke lännu. Teades, kuiväga Tolmu lilli armastab süüa…

Rubriigid: Malaga, Minu Hispaania, Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to 7-aastane kirjanik ja 5-aastane kanepikasvataja

 1. Kristiina ütles:

  Ha-haa, meil ka naabritel igal suvel kolm väga uhket taime terrassil! Samal ajal kui neil teistes pottides piprad ja muud köögiviljad kiduvad ja kuivavad, siis kanepi ümber käib igapäevane innukas tants ja trall. Lõpuks kui nad seda nö hoidistama hakkavad (ma ei tea kuidas seda nimetatakse, mis nad teevad, igatahes istuvad kolmekesi rivis ja nokitsevad nende kanepitaimede kallal), siis elame nädal aega sellises mõnusas kanepilõhnases uimas.

  Ühel aastal olid nad väga pahased, sest keegi olla nende kanepitaimed ära varastanud.

  Meeldib

  • Mar ütles:

   😀 😀 😀 Päris hea. Aga ma olen aru saanud, et tänavalt ei tohi taimed tegelikult möödakäiatele näha olla, muidu läheb propageerimise alla vms. Kuigi jaa, meil ka kunagi ühe korteri vastasnaabritel ilutses suur kanepitaim akna peal.

   Meeldib

 2. Mar ütles:

  By the way…. keegi kassidest juba sõigi ära ta 😀 Kumbki ei tunnistanud muidugi süüd ega käitunud ka muul moel kahtlaselt…

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s