MÄU

DSC_4180

Cocol on mingi eriline anne, juba sünnist saati. Ta oskab nimelt teistelt kohta ära võtta. Ükskõik, kus ta ka ei oleks – kui keegi tõuseb laua tagant või diivanilt püsti, siis sekundi pärast tagasi tulles on Coco seal ees. Magab, nagu oleks see juba mitu tundi tema koht olnud. Teleport?

Näiteks – istun läpakaga diivanil, Coco magab teises diivani otsas õndsat und. Käin korra köögis ja kohviga tagasi tulles näen, et Coco magab endiselt õndsat und, samas asendis isegi. Lihtsalt minu koha peal.

Või istume kõik laua taga. Kasse pole isegi kusagil näha. Keegi tõuseb korraks püsti, et midagi köögist tuua. Silmapilguga on vabanenud tool Coco poolt hõivatud.

Ja issand, kui palju ta muutunud on! Liigne päevitamine vist….

DSC_2497

hele

IMG_20190304_115937_665

väike päevitus

IMG_20190304_115937_662

tume

Tolmu oskustest ma ei hakka seekord parem rääkimagi, tema hing ihaldab endiselt peent kunsti luua, mina maakas lihtsalt ei mõista ja koristan muudkui väärtuslikud taiesed kokku. Lisaks peidan kunstitarbeid ja materjale ka – rõdu ust ei unusta lahti, kui seal pesu kuivab, kõik sokid ja rinnahoidjad on ka alati kusagil sahtlites peidus. Hea, et susse vähemalt leidub. Ja hea, et mõnikord ikka külalisi käib, nemad ei ole toorainega nii kitsid… (Anna-Liisa, sinu spordirinnahoidjast tuntakse väga-väga puudust!)

DSC_4131

IMG_20191003_124417_336

sportlikud, teeme koos joogat

Also… pargis elavas kassikoloonias on üks imearmas kirju kiisupojake, kes on lisaks meganunnu olemisele ka ülimalt sõbralik, tuleb alati juurde ja lubab pai teha. Ma panin talle isegi nime ära – Arya. Oleks mul raha, et arstilkäigud ja steriliseerimised jne ära teha, oleksin ta juba ammu koju vedanud 😦 Nii et Universum – kui tahad, et see nunnupallike omale kodu saaks, saada mulle lotojackpot 😛

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to MÄU

  1. Tiiu Gellert ütles:

    Koerad pidavat peremehega ühesugusteks muutuma- kas kassid ka? pererahvas südamlik, kassid ka?

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s