Siis, kui tee meid rappa viis

Kunagi juba mõnda aega tagasi avastasin ühe super andeka fotograafi ja muudkui imetlesin ta müstilisi muinasjutulisi pilte…ja nüüd Eestis käies mõtlesin, et tahaks kaaa. Noh, et järeltulevatel põlvedel oleks ikka näha, kust esivanemad tulevad. Ma ei oska seda sõnadega edasi anda, aga just see, et pildile jääb lisaks asukohale/loodusele ja inimesele ka mingi lugu, sisemaailm. Minu jaoks õnnestus igatahes fotograafil see tabada; kui neid pilte vaatan, siis tulevad hoobilt kõik lapsepõlve suurimad mõjutajad meelde, Eesti Rahva Ennemuistsed Jutud (oi, kui hirmsad mõned olid! Tontla mets nt ei unune kunagi), Karoliine hõbelõng, Metsluiged, Nukitsamees jne.

Mar1veeb Mar2veeb Mar3veeb Mar4veeb Mar5veeb Mar6aveeb Mar7veeb  Mar9veeb Mar11veeb Mar8veebMar14veebMar12veeb Mar13veeb  Mar15veeb Mar16veeb Mar17veeb Mar18veeb Mar19veeb Mar20veeb Mar21veeb Mar22veeb

Fotograafiks oli Terje Talts ja pilte käisime tegemas Noku rabas. Oli tõesti väga tore, imekombel läks ilm ka ilusaks ja sain natuke laukassegi sulpsata. Ja esimest korda elus kandsin juustes murakaõit 🙂 Kaamera ees ununesid muidugi kõik Tyra Banksi nõksud a la smize with your eyes ära, aga imekombel suutis fotograaf sellele vaatamata nii ilusad pildid välja võluda. Ja loomulikult ei tohi ära unustada enne rappa minekut tehtud tööd meigi ja soengu näol, mida tegi Küllikki Pert. Kui ta suudab “Su nägu kõlab tuttavalt” osalejatega imesid korda saata, mis siis meie ka ära oleme, eks? Tegelikult olin ma päris raske pähkel, sest peale suurt ja põhjalikku silmade pähe joonistamist otsustasid mu silmad jooksma hakata, ehk siis kogu alumine osa meigist voolas lihtsalt minema. Vist mingi allergia mõne toote vastu? Järgmisel hommikulgi olid silmad veel paistes ja kipitasid.

Igatahes – mõni neist piltidest hakkab nüüd kindlasti meie hispaania kodu seina kaunistama ja Eestit meelde tuletama 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s