Hinnad-hinnad

Vaatan siin juba mõnda aega läpakaid, sest  meie praegune viskab terve viimane aasta igasuguseid vimkasid ja hoiame hinge kinni, et millal nüüd vsjo on. Nt vahel tulevad mingid põnevad errorid, vahel lülitab ennast niisama keset töötamist välja jne.

Kuigi siin on kõik nagunii odavam kui Eestis, k.a. tehnika, õnnestus mul ikkagi endalegi üllatusena eriliselt hea diil leida, ehk siis ootasin huviga “black friday” nädalalõppu, et ehk on kusagil midagi head. Ja oligi! Arvuti, mis muidu maksis 469, maksab see nädalalõpp 333 eur. (Eesti poodides on see mudel üldse alates 500 eur-st). Eile õhtul võrdlesin just erinevate poodide erinevaid mudeleid, kui järsku muutus minu lemmikvariandi hind hopsti 469lt 333le. Nii et hommikul seadsin sammud aga poe poole, et õigel ajal jaole saada ja mitte tunglevate rahvamasside alla jääda. Õnneks rahvast veel liiga palju ei olnud, sest kuigi enamus poode tähistab seda musta reedet neljapäevast laupäevani, on põhimöll ikkagi reedel. Et läks õnneks ja nüüd on meil siin üks Lenovo riiulis (ma ei raatsi ju teda ometi kohe kasutama ja kulutama hakata! Äkki läheb veel katki ka!)

Riiulitest rääkides – üks uus riiul on meil ka, ehk siis maailma parim riiul Ikeast e Billy library. Esimene pluss on ta hind – 39.99 eur. Teine pluss on see, et seal saab riiulite kõrgusi ise igal ajal ja imelihtsalt muuta ja 10 euriga saab veel lisariiuleid ka sinna sisse osta. Et noh, saab kitsamaid ja laiemaid vahesid teha, nii nagu parasjagu just vaja 🙂 Dreams come true-variant! Riiulitest ja kastidest ja karpidest ma võiksin vist vaimustunult rääkima jäädagi, aga noh ma saan aru küll, et enamus inimesi seda vaimustust ei jaga 😀 Aleksandr õnneks jagab, temaga vahel vaidleme, kelle oma mingi tühi (või ka täis) karp on 😀 Isegi kass pole nii suur asjaosaline. Nt hiljuti ostsin 3 sinist karpi, et saaks igasugust pudi-padi silme alt vähemaks, ja loomulikult läksid Aleksandri silmad kohe särama, et “minu oma!” Nüüd käib neid aeg-ajalt riiulist välja võtmas, et natuke mängida ja mulle näidata, et “minu karp” ja siis ilusasti tagasi viia. Artjom peab meid karbihulludeks, aga ma ei saa küll aru miks ta imestab, ma elasin ju ometi laoruumis, kui temaga kohtusime… oleks pidanud seda ette nägema!

DSC_1304

Need madalamad olid juba enne olemas, aga nüüd, kui meie raamatud ka Hispaaniasse reisisid, oli kahju neid nurgas kartulikottides hoida ja ei jäänud muud üle, kui suund Ikea poole võtta 😉 (p.s.kes läpakat tahab varastama tulla, siis ta on seal kõige ülemisel riiulil 😛 )

Ühesõnaga, nii hubane on nüüd meil, no vähemalt minu meelest. Millegipärast on kodus alles siis õige kodutunne, kui on üks (või parem juba rohkem!) riiul, kus sees palju kalleid sõpru raamatute näol. Oleks ainult aega! Sellepärast ei saa minust vist ka kunagi lugeri-inimest, et siis jääb ju nii palju puudu, nt kujundus ja lehekeeramine, ja pühendused kingitud raamatute sees…(ja ilmselt meeldib mulle ikkagi kollektsioneerida ka 😀 ).

Vot nii on lood siinpool sood. Head ööd!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hinnad-hinnad

 1. Katre says:

  Need karbid sobivad sinna riiulisse valatult! Mina mõistan täiesti sinu karbilembust-ma nimelt ise olen ka neist natuke sõltuvuses:) Mul on kodu lähedal üks pudi-padi pood, kus müüakse erinevate ilusate mustritega pappkarpe, hinnaga 50 senti kuni 2,5 eurot (ja selle hinnaga saab juba peaaegu kingakarbi suuruse), nii et võid ette kujutada, kui palju karbikesi meil kodus on:D Tegelikult on nad senini kõik rakendust ka leidnud, nii et täiesti asja ette läinud ostud, sest ma ka ei kannata, kui igasugused erinevad totsikud-potikud ja muud väikesed esemed riiulil/kummutil seisavad, see riivab kohe silma. Aga sarnaselt Artjomile ei jaga ka Veiko minu vaimustust.

  P.S. See tugitool oma kuju ja värviga on lihtsalt nii…lugema ja teed jooma kutsuv. Meile jõudis nüüd vihmane ja kõle november lõpuks kohale, nii et hea meelega tõmbaks ennast sellises toolis kerra ja loeks rahus ja vaikuses terve päeva, näiteks Murakamit:)
  Ja lugerid pole ka minu südant veel võitnud, kuigi meil üks Kindle kodus on ja härra kasutab seda igapäevaselt. Minu jaoks on samuti lehekeeramine ning raamatu lõhn kuidagi osa lugemiselamusest.

  Like

  • yavanna111 says:

   Teeme klubi, anonüümsed karbilemburid 😀 Huvitav, et eestis mul nagu eriti karpe polnudki, äkki polnud neid kuskilt saada? A la kingakarpides hoidsingi asju 😀 Aga siin, kui hiinakast paari euroga esimese ümara öökullidega karbi ostsin, siis olin ikka vähemalt nädal aega eufoorias 😛
   Too tugitool, jaa, on mugav (jälle Ikea!)…aga kaubanduslikust välimusest pole enam jälgegi, sest ta on meil õnneks või kahjuks arvuti ees, st et on väga mugav, aga samas nagu liiga mugav, ei tahagi netist ära minna 😀 Järjekord on, et kes seal istuda saaks, vahel kõik korraga ka…ja loomulikult ikka võileivaga, kus on nt tomat peal…või pudruste suude ja näppudega….ja kiisumiisu armastab seal küüsi ka teritada…:D

   Like

 2. liinotška says:

  Raamatud teevad kodust kodu – ilma nendeta ma ei kujutaks küll elu hästi ette:-)

  Like

  • yavanna111 says:

   Justjust, kodu ilma raamatute ja kassita on lihtsalt maja, või kuidas see ütlus käiski 🙂

   Like

   • Anonymous says:

    Jaa..karbid. Mul on ka ajaga neid kogunenud mõned ja vaatan, et veel oleks vaja.. (või siis peaks asju ära viskama:S) Samas siin poodides vaatan, et võiks ka odavamald olla need karbivärgid.

    “ma ei raatsi ju teda ometi kohe kasutama ja kulutama hakata! Äkki läheb veel katki ka!” – hahaha see on nagu mina mingi uue asjaga:D
    ise enda läpakaga hoian ka hinge kinni, et no veaks järgmise aasta veel välja.

    Like

 3. Anonymous says:

  Karin siis, mitte anonymous

  Like

  • yavanna111 says:

   Sul on muidugi vist eriti kaua vastu pidanud ta:) Aga mu dell alles 3-aastane ja endaarust ma olen hästi hoidnud teda, ei kanna kusagil kaasas vaid istub laua peal nagu lauaarvuti:( (vbolla oligi selles viga, vajaks tuulutamist :D)

   Like

 4. mia416 says:

  Jaa, mul on 8 aastat vastu pidanud :O no okei uus akulaadija on ostetud ja ventika lasin eelmine aasta vahetada (sain tasuta;)) Aga võiks ju veeeeeeeeeeeeeel… või no praegu oleks lihtsalt väga halb aeg rahakotile uut ostma hakata.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s