Paar sõna möödaminnes

Mis siis uudist? Vahepeal tuli lõpuks ometi suvi, oli juba ammu aeg kah. Kas ma sellest olen rääkinud, et juba üle kuu aja salsa trennis olen käinud? Jooksmas käisin ka täna üle tohutu pika aja. Ja vahepeal oli sünnipäev ka, mis oli küll veelgi tavalisem päev, kui tavapäevad, aga ehk mõnikord tähistame tagantjärgi siis. Ja esmaspäevad on nüüd nädala parimad päevad, sest siis on Troonide mäng 🙂 P.S. Käisin ühel troonidemänguteemalisel viktoriinil ka, aga esikohast jäi ikka kõvasti-kõvasti puudu…teistel olid muidugi suuremad tiimid, mina olin üksi ja jäin veel hiljaks ka 😀

Aleksandril on alates sellest nädalast 2 x nädalas koolist ujulakülastus. Esimest korda ootas ta väga-väga, tahtis lausa nädalavahetusel kooli minna, et basseini saaks. Aga kogu see basseinikülastus oli seal kahjuks üsna halvasti korraldatud. Iga laps pidi minema koos saatjaga, Aleksandr läks siis Artjomiga. Aga selgus, et lapsevanemad pidid ainult ujukad selga-jalga aitama ja ujulasse neid ei lastudki. Enamus lapsi olid igatahes tagasitulles nutused. Aleksandr rääkis ka, et vesi oli külm ja ta ei saanud (või ei tohtinud?) basseinist välja ja et nuttis seal. Igatahes, kuna ta keeldus sinna edaspidi minemast, siis me sundima ka ei hakka ja eile panime koolist poppi 😉

Aga Artjomil tuleb juba kunst välja küll, eksole? Sest noh, peeglist vaatab mulle ikka palju vanem ja väsinum inimene vastu 😀 Nii et tulge aga kõik shoodile, praegu saab veel tasuta, aga varsti on kuulus fotograaf valmis ja kasseerib hunnikute viisi pappi 😀

DSC_2707 (3)

 

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Paar sõna möödaminnes

  1. mia416 ütles:

    ma just eelmist postitust (poistest) lugedes mõtlesin ja kus on sinust ülevaade, et viimaseid päevi 32:P

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s