Üksinda kodus

Peale mitut nädalat sotsiaalset elu, ringirändamist, randa, pubisid-klubisid (ja isegi tantsu) jäin terveks nädalaks üksinda koju. + lapsed ja kass ka, aga ikkagi. Loomulikult otsustasid mõlemad just sel ajal haigeks jääda. Muidu imelihtsad tegevused nagu prügi väljaviimine või poeskäik on palavikus väikelaste kõrvalt igatahes märksa keerulisem tegevus… No ja ööd ei ole ka puhkamiseks, vaid üks ärkab, teine ärkab, üks ärkab, teine ärkab, vahele veel väike sääsejaht. Ja loomulikult ründas just sel ajal meid üks salakaval ämblik ka, aga õnneks suutsin pika üritamise ja tagaajamise peale teda Tolmule näidata ja ta pisteti nahka. Tasus ikka ära see kassivõtt!

Ja siis peitsin peale poiste omavahelist kaklemist ja mulle vastuhakku jäädavalt tahvelarvuti ära. Täna on juba mitu korda küsitud, aga ütlesin, et viskasin ära ja on juba prügimäel. Nüüd vaatavad hoopis telekast hispaaniakeelseid multikaid ja on mingit kasu ka…muidu olid ainult saksakeelsed playmobili multikad, ingliskeelsed lego multikad ja hollandi v prantsuskeelne Bumba ja pidev kaklus, kes valida saab (sest Danieli ei huvita politsei- ja autovärk ja Aleksandrit ei huvita Bumba)

Vähemalt sai see 38-kraadine kuumalaine läbi ja on tibake lihtsam lastega hakkama saada.

DSC_3989

Niimoodi käib perepildi tegemine

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s