Stuudiolood

Oleks mul vaid rohkem aega! Siis tegeleks ja reklaamiks ja pildistaks ja oleks stuudio juba ammu valmis… No enamvähem on ka, Artjom juba usinalt pildistab, aga ei ole ta veel selline, nagu ma oma peas näen.

Ajaga on üldse kehvasti, mõtlen juba viimased kuud, et midagi peab vähemaks võtma 😦 Uskumatu, et Hispaanias elades võib ka läbi põleda. Tegelikult võiks ma ju praegu mitte siin kirjutada, vaid midagi asjalikku ära teha – aga ma lihtsalt ei jõua! Nii et suitsupausi asemel teen hoopis blogipausi. Ja esimese asjana jätan vist salsatrenni ära, saab paar tundigi nädalasse juurde. Ehk aitab?

Aga tahtsin hoopis näidata, mis seis selle stuudioga siis on. Esialgu, kui võtmed saime, oli ta selline:

davdavdavdavdavdav

Mul on hea oskus sellest prügist ja bardakist mööda vaadata (kodus tuleb ka vahest kasuks see), nii et mina nägin algusest peale neid suuri päikselisi aknaid, avarust ja ilusaid puit(imitatsioon)põrandaid (enamasti on hispaanias mingid koledad keraamilised plaadid maas).

Ühelt aknalt võtsime trellid eest ära ja kohe sai ilusam. Teistel akendel polnud nii oluline – üks kontorinurgapool ja seal lilledel hea nende trellide küljes põimuda; teine aken jäi lastenurga poole, las nad siis seal ka olla.

Prügihunniku alt tuli veel välja poolsöödud ja sipelgatest kubisev tort (mitu kuud laagerdunud seal). Ju siis eelmine üürnik (telefonimüügifirma) tähistas ärakolimist 😀 Ilmselgelt olid need eelmised üürnikud ikka parajad põrsad… Kusjuures samal korrusel on kolm kontorit, mida need notsud üürisid (ma tean et tegelikult on notsud puhtad loomad…no mis ma teha saan, kui selline ütlus on). Aga ühte kontorisse tuleb nüüd escape-room ja teise mingi teraapiakeskus (massaaz jne). Nii et naabrid on ägedad!

Igatahes meil vedas, saime tutvuste kaudu ühe odava ja tubli remondimehe, kes elektri pani (nagu näha siis polnud isegi pistikupesasid jäetud meile…ainult hunnikute viisi rippuvaid juhtmeid) ja lakke lambid ja puuduvad plaadid paigaldas. Isegi seinad värvis üle!

Kohe ilusam, onju?

DSC_0043

DSC_0051DSC_0060DSC_0048

Eriti heaks plussiks on see, et saime nüüd koju terve toatäie ruumi juurde 🙂

Rubriigid: Fotograafia. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Stuudiolood

  1. Vegannette ütles:

    Appi kui ilus stuudio! Kas võin kohe sisse kolida? 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s