See iga paari aasta tagune “jeeee, olen 20kg kergem!” suursündmus :P

Kuigi olid jõulud ja lisaks sai Eestist kümnete pakkide kaupa komme kaasa tassitud (juba otsas ka!), on kaal siiski minuga sõbraks hakanud ja näitab lõpuks palju kenamaid numbreid. Hakkasin suure hurraaga “enne ja pärast” pilte otsima, aga kõik kõige koledamad ja tõetruumad pekipildid olen muidugi mõtlematult ära kustutanud 😦 Nii et tuleb sellise tulemusega leppida, ehk on natuke midagi ikka aru saada. Vähemalt Daniel on armas mummuline 🙂 Tema on vastupidi hoopis poole suuremaks paisunud, mida pildilt küll muidugi jälle näha pole. Aga umbes + 4 kg.

20kilo

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s