Mitte, et kedagi kadedaks ajada, aga meil on siin suvi!

Kell on 23.15 ja õues on 26 kraadi. Toas on ilmselt 30-ligi, sest täna on kas tuul valest nurgast või pole teda üldse, aga see mõnus jahe õueõhk ei taha kohe kuidagi tuppa tulla. Tegelikult peaks meil juba ammu kondikas olema, aga nagu ikka siin lõunas – kõik venib. Omanik lubas selle nädala jooksul, ju siis paari kuu jooksul ikka saab 😉

Tegelikult oleme me juba täitsa ära harjunud, ei tunnegi enam, et palav oleks. Näiteks paar tundi tagasi, kui koju tulime, jooksis Artjom lausa trepist, Aleksandr kukil, 10ndale korrusele (p.s. eesti mõttes 11ndale) – ju siis ei olnud veel piisavalt soe 😉

Nagu ikka, on vahepeal jälle hirmus kiire olnud. Ma ei tea mis värk sellega on, et isegi siin lõunas on elutempo nii kiire, et orav-rattas tunne tükib vägisi peale. Aga kuidagi õnnestus mul natuke aega näpistada ja Game of Thrones 5 hooaeg LÕPUKS ära vaadata. Öösiti uneaja arvelt muidugi. Ühe korra tatsas Aleksandr keset ööd vaikselt elutuppa ja istus vaiba peale maha, nagu nii peakski olema…ei tea kas ta tihti teeb nii? 😀 Peaks rohkem seriaale vaatama, saaks teada 😉 Aga seoses troonide mänguga veel – ma ei saa aru, mis värk sellega on, aga nüüd mängib see tunnusmuusika mul juba üle nädala aja täiesti nonstop peas. Nt vahel, kui öösel keegi lastest ärkab ja ma ka seetõttu ärkan, siis muusika ikka “käib”, läbi une kuidagi. Danieli unelaulu asemel ümisen ka seda hoopis.

Lõppu veel kaks uudist:

I  – kurb uudis – avastasin, et juuni lõpus ja juuli alguses olid hispaanias järgmise hooaja massitseenide castingud. 2 päeva enne seda avastust olid nad just ära lõppenud 😦 Nii napikas!

II – rõõmus uudis – Daniel kõnnib nüüd viimastel päevadel juba koguaeg mööda tube ringi, ise nii õnnelik 🙂

Rubriigid: Malaga, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s