Jõulutunne

Mul on juba mitu päeva selline tunne, et on maikuu. Mingid sellised päikselised ja rohelised hetked, linnud laulavad jne. Aga kui ilma mõttes rääkida, siis ega Eestis ju ka praegu seda “õiget” jõuluilma pole. Nii et polegi vahet, kas olla põhjas või lõunas…

Samas, kui minna õue peale pimeduse saabumist, ei jää kevadetundest enam midagi alles, linn on hoopis teise näoga, no nagu üks tõeline jõulumuinasjutt. Lambikesed ja laternad ja kujukesed ja tuledesära ja igalepoole on hunnikute viisi jõulutähti istutatud.

DSC_1427

Kolm kuningat mäenõlval. Siin ei too kingitusi mitte jõuluvana jõululaupäeval, vaid kolm hommikumaa tarka kolmekuningapäeval. Nii et meil on nüüd väga tihe pühadeaeg – eesti jõulud, vene näärid ja hispaania kolmekuningapäev. Vot kui tore on multikulti olla! 😉

DSC_1349

DSC_1352

Jõulupuu ja sissepääs “jõulutunnelisse”

Igasuguseid lumiseid winterwonderlande on ka iga nurga peal:

DSC_1371

DSC_1395

DSC_1389

Päkapikud

DSC_1393

Üks jõulune vaateaken

Aga et internetis ruum otsa ei saaks, ma praegu igaks juhuks rohkem pilte ei panegi. Seniks häid ja jõuluseid pühi!

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s