Esimene esinemine

Nendele, kes tahaksid vaadata, kuidas Aleksandr kooli jõulupeol oma klassiga esines:

Ja üks pisike lõik kaugemalt vaadatuna ka:

Väga tubli igatahes! Tegelikult oli see üks päris hull päev. Hommikul enne peole minekut oli Aleksandril palavik, aga kuna peale kontserti oli kavas terve kooliga vaaterattale minek, ei oleks koju jäämine kõne allagi  tulnud. Järgmine stressiallikas oli valge kampsun. Aleksandr tahtis hoopis tuletõrjeautoga pluusi selga panna, mitte sellist mõttetult igavat valget asja. Kuidagi ikka saime uksest välja, selle kokkuleppega, et võtan tuletõrjsärgi kaasa ja pärast vahetame ringi. Koolis lisati stressiallikaid veelgi – saba ja sarved ja punane nina. Nägin eemalt, et kui nad klassiruumist lava taha läksid, siis mõni mees ikka täitsa nuttis. Aga vot, lava peal pole arugi saada, millisid jubedusi laps pidi üle elama, üks parimatest ju lausa 😉

DSC_1511

Peale esinemist järgmisi klasse vaadates

IMG-20151223-WA0023

Ja vaaterattal käisime ikka ka

DSC_1531

Ajee, vaheaeg alaku!

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s