Mis toimub?

Aegajalt hüppab mulle facebookis mõni kellegi tuttava jagatav “Anda üürile korter!” ette. Ja iga kord tekib mul tahtmine sinna alla kirjutada, et mis toimub, mis mõttes selline hind? Loomulikult hoian ma ennast tagasi ega hakka teiste potensiaalseid kliente minema peletama, nii et mölisen parem siin omaette. Nt 2-toaline (st 1-magamistoaga) korter kusagil Tallinna külje all maksab 400 eur kuus + kommunaalid u 100 eur??? Pean vägisi oma näppe klaviatuurist eemale tirima, et mitte sinna alla kirjutada, et kuulge, sama hinnaga saab ju hoopis Hispaanias mere ääres korteri üürida! Mis värk on, kas Eestis on nii suur korterite puudus, et hinnad nii kõrged? :O

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Mis toimub?

  1. mia ütles:

    ma jagan su arvamust nende hindade kohta…

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s