Mis toimub?

Aegajalt hüppab mulle facebookis mõni kellegi tuttava jagatav “Anda üürile korter!” ette. Ja iga kord tekib mul tahtmine sinna alla kirjutada, et mis toimub, mis mõttes selline hind? Loomulikult hoian ma ennast tagasi ega hakka teiste potensiaalseid kliente minema peletama, nii et mölisen parem siin omaette. Nt 2-toaline (st 1-magamistoaga) korter kusagil Tallinna külje all maksab 400 eur kuus + kommunaalid u 100 eur??? Pean vägisi oma näppe klaviatuurist eemale tirima, et mitte sinna alla kirjutada, et kuulge, sama hinnaga saab ju hoopis Hispaanias mere ääres korteri üürida! Mis värk on, kas Eestis on nii suur korterite puudus, et hinnad nii kõrged? :O

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Mis toimub?

  1. mia says:

    ma jagan su arvamust nende hindade kohta…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s