Liigutage peput!

Täna juhtus midagi väga ootamatut – ma käisin jooksmas! Vaatamata sellele, et tennised pigistasid ja võhma pole ikka üldse olla, oli see vist elu esimene kord, kui ma jooksmist nautisin. Sest no lihtsalt nii ilusad vaated on seal jooksurajal, oli just videvikuaeg ja mäekontuurid hakkasid oranžika taeva taga välja joonistuma ja linnatuled põlema ja selline mõnus oli. Tasus oma paks tagumik kodust välja ajada küll! Teinekord ehk jälle 🙂 Rannahooaeg jõudis ju juba kätte 😦

Pilti pole, sest kes siis fotoka või telefoniga jookseb, eksole. Aga päev varem jalutasime Aleksandriga ka seal.

 

DSC_1947

Meie maja on ka pildil 😉

DSC_1950

No kas on maailmas veel mõnusamat linna kui Malaga? (@ vanalinn)

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 Responses to Liigutage peput!

 1. Svetlana Golovko ütles:

  Клаасссно!!! Какие красоты вокруг. А бегать надо утром или вечером? Когда легче дышится? Не очень жарко днем еще?

  Meeldib

  • yavanna111 ütles:

   Mulle meeldib õhtul rohkem, siis saab pärast rahulikult diivanil taastuda. Ühe korra käisin hommikul ka, aga tavaliselt on hommikuti nii kiire, et ei ole aegagi.

   Meeldib

 2. mia416 ütles:

  oo kui tubli! minu võimlemisseeria jäi juba veebruaris katki, sest olin haige ja siis olin natuke veel haige ja siis oli tööl kohutavalt kiire koguaeg ja siis olin haige ja nüüd oli puhkus, aga olin ka haige või vigane:D äkki millagi siiski taas. isegi jalutanud olen liiga vähe viimase 2 nädala jooksul :/

  Meeldib

  • yavanna111 ütles:

   Jajaa, mul juhtus ka samamoodi jooksmisega, et olin haige ja siis veel haige, ja siis oli ilm sitt ja siis ei tulnud meelde…kuni lõpuks tuli meelde ja ilm oli ok ja haige ka polnud ja nüüd olen 2x ikka jälle käinud 😀

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s