Liigutage peput!

Täna juhtus midagi väga ootamatut – ma käisin jooksmas! Vaatamata sellele, et tennised pigistasid ja võhma pole ikka üldse olla, oli see vist elu esimene kord, kui ma jooksmist nautisin. Sest no lihtsalt nii ilusad vaated on seal jooksurajal, oli just videvikuaeg ja mäekontuurid hakkasid oranžika taeva taga välja joonistuma ja linnatuled põlema ja selline mõnus oli. Tasus oma paks tagumik kodust välja ajada küll! Teinekord ehk jälle 🙂 Rannahooaeg jõudis ju juba kätte 😦

Pilti pole, sest kes siis fotoka või telefoniga jookseb, eksole. Aga päev varem jalutasime Aleksandriga ka seal.

 

DSC_1947

Meie maja on ka pildil 😉

DSC_1950

No kas on maailmas veel mõnusamat linna kui Malaga? (@ vanalinn)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Liigutage peput!

 1. Svetlana Golovko says:

  Клаасссно!!! Какие красоты вокруг. А бегать надо утром или вечером? Когда легче дышится? Не очень жарко днем еще?

  Like

  • yavanna111 says:

   Mulle meeldib õhtul rohkem, siis saab pärast rahulikult diivanil taastuda. Ühe korra käisin hommikul ka, aga tavaliselt on hommikuti nii kiire, et ei ole aegagi.

   Like

 2. mia416 says:

  oo kui tubli! minu võimlemisseeria jäi juba veebruaris katki, sest olin haige ja siis olin natuke veel haige ja siis oli tööl kohutavalt kiire koguaeg ja siis olin haige ja nüüd oli puhkus, aga olin ka haige või vigane:D äkki millagi siiski taas. isegi jalutanud olen liiga vähe viimase 2 nädala jooksul :/

  Like

  • yavanna111 says:

   Jajaa, mul juhtus ka samamoodi jooksmisega, et olin haige ja siis veel haige, ja siis oli ilm sitt ja siis ei tulnud meelde…kuni lõpuks tuli meelde ja ilm oli ok ja haige ka polnud ja nüüd olen 2x ikka jälle käinud 😀

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s