Plökerdamislainel

Mõtlesin, et kuna mul jäi seda mererohelist värvi üle, võiks kiiruga möödaminnes riidekappide sahtlid ka põnevamaks teha. Kaua see paari triibu joonistamine ikka aega saab võtta, eks? Njah, ühe sahtliga läks poolteist tundi ja teised 3 jäävad vist valgeks, sest kust ma ikka need üleliigsed 4,5 tundi leian…

Üleüldse tundus alguses, et ei saagi asja neist triipudest ja värvin hoopis valgeks tagasi, väga kõverad  ja ebaühtlased tulid. Aga siis otsustasin sinna peenemad vahetriibud vahele teha ja enam see kõverus ei häirinudki, nagu kasemets on nüüd mu meelest 🙂 Või siis lumine männik.

DSC_1915 (2)DSC_1918 (2)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s