Plökerdamislainel

Mõtlesin, et kuna mul jäi seda mererohelist värvi üle, võiks kiiruga möödaminnes riidekappide sahtlid ka põnevamaks teha. Kaua see paari triibu joonistamine ikka aega saab võtta, eks? Njah, ühe sahtliga läks poolteist tundi ja teised 3 jäävad vist valgeks, sest kust ma ikka need üleliigsed 4,5 tundi leian…

Üleüldse tundus alguses, et ei saagi asja neist triipudest ja värvin hoopis valgeks tagasi, väga kõverad  ja ebaühtlased tulid. Aga siis otsustasin sinna peenemad vahetriibud vahele teha ja enam see kõverus ei häirinudki, nagu kasemets on nüüd mu meelest 🙂 Või siis lumine männik.

DSC_1915 (2)DSC_1918 (2)

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s