Uue aasta soovid ja eesmärgid ja unistused

2018 tuleb võrreldes eelmistega hoopis teistsugune, see on kindel. Mõlemad lapsed on koolis ja minu viimase 4 aasta põhitegevustega on ka nüüd ühel pool (vaata eelmisest postitusest). Nii et hetkel on natuke nagu uus algus, uued sihid. Hakkasin praegu mõtlema, et mind ennast alati häirib, kui kellegi blogist loen, et põnevad projektid ja värgidsärgid, ja et kunagi hiljem kirjutab täpsemalt, ja siis tegelikult kunagi ei kirjuta…. aga ise teen ka alati samamoodi… nii et ma räägin siis seekord ikka täpsemalt…

Viimased kuu-kaks olen ma oma nina börsikauplemise maailma ukse vahelt sisse pistnud ja kuigi see tundub selline rohkem nagu meestemaailm, siis mulle väga meeldib! Kohe väga my-kind-of-thing. Hmm, jaa, humanitaar- ja loodusala inimene numbrite maailmas, ma tean, ei kõla just paljulubavalt… Aga no vaatame veel… Põhiline muidugi, et introverdile meeldib ju ikka, kui ei pea kollektiivis töötama, vaid saab omaette kodus nokitseda. Ja no mis teha, elu on mind pidevalt selles suunas viinud, numbrite ja ärimaailma poole, kuigi oma arust olen hoopis täitsa uinamuina tüüp, lilled ja liblikad. Samas olen ma viimasel ajal lõpuks ise ka tähele hakanud panema, et olen vist jah liiga süstemaatiline…igal asjal on oma koht, nõud peavad restil õiges järjekorras olema, noad-kahvlid kõik oma osakonnas, kõik peab olema korrastatud, arhiveeritud, tabelites jne. Ise ka ei usuks, et selline olen, kui pealt ei näeks (nt vahel kui juhtub, et Artjom nõusid peseb, siis ei saa ma mitte ennast tagasi hoida ja pean pärast kõik ümber tõstma, oma kohtadele ikka.) Ühesõnaga – pikk jutt lühidalt kokku – vaatame mis saab. Ise olen vähemal elevil 🙂

IMG_20171224_150552.jpg

Jõuluvana tõi mulle sel aastal lausa 3 raamatut. Aitäh! Kõik tunduvad ülipõnevad!

Ja noh, uuel aastal olen muidugi ikka endiselt Artjomile fotovärgenduses assistent ja fb ja insta ja koduka haldaja ja abi-fototöötleja ja midakõikeveel, kõlab väga uhkelt onju 😀 Ei tea, kuidas seda lühemalt kokku võtta… Artemio Fotos sekretär? Adminn?

Ja üks teine väike sekretäritöö tekkis veel. Loodetavasti saan sellega ka hakkama.

Aga kolm eesmärki mis ma soovin-plaanin-unistan-loodan järgneva aasta jooksul lukku panna:

Esimene – Korter osta. 4 aastat juba unistame ja proovime ja liigume selles suunas, aga nüüd tuleb lõpuks ära ka teha. Kaua võib noh!? Üks lotovõit kuluks marjaks ära muidugi 😉

Teine – Liisiga Hispaania-lugude raamat. Meil on praegu see faas, et ei saa vedama, on tibake hirm ja aukartus meie jaoks uue asja ees, ei julge peale lennata. Tuleb see jää lõpuks ära murda.

Kolmas – puhkamalagas.com lehe sisu lõpuni kirjutada. Sest eestlasi satub siiakanti üha rohkem ja rohkem ja kesse viitsib kõigile ühte ja sama juttu rääkida alati.

Kui need kolm eesmärki on ok, siis saab juba edasi mõelda – et tahaks reisida ja suvel Eestis käia ja kuskile tantsutrenni nt minna ja rohkem sotsiaalne ka olla. Aga enne töö ja pärast lõbu, nagu juba vanad eestlased ütlesid. Nii et tuleb üks töine aasta! (nagu nad kõik uue aasta alguses ütlevad, onju…) Aga loodetavasti on need tuleva aasta uued algused ja uued rajad siledad ja sujuvad, või siis vähemalt õiges suunas 🙂

21_10212519388571402_1890948702_o.jpg

Mina oma unistusi taga ajamas

16_10212519386891360_1263117744_o.jpg

Elus tuleb oma tegemistes ikka muudkui ülespoole ronida onju (ja allolijate üle naerda)

DSC_9710.jpg

Vahel tuleb hüpe tundmatusse ka kasuks

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

3 Responses to Uue aasta soovid ja eesmärgid ja unistused

  1. liinotška ütles:

    Küll nad teoks saavad, need unistused. Varem või hiljem:-)

    Liked by 1 person

  2. mia416 ütles:

    minu arust on kiiduväärt juba see eelmise aasta kokkuvõte ja uue aasta läbimõeldud ja kirjapandud plaanid. peaksin ka rohkem sõnastama oma plaane. 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s