Kreisi juuni

DSC_2147

Viimased nädalad on jube intensiivsed olnud. Või noh, juuni algus üleüldiselt 🙂

Danieli sünnipäev, see taustanäitlemispäev, siis stuudio avamine, siis oli Artjom “komandeeringus” ehk nelja järjestikkuse päeva peale sattus kaks pulma ja üks giidituur (ja ükski neist ei olnud Malagas), Danieli klassivenna sünnipäev, laste koolilõpupidu (kuigi kool kestab ühe nädala veel). Sinna vahele veel tööalased “draamad”…

Lisaks oli selle aja jooksul vaid paar päeva, kui meil külalisi ei oleks olnud, nii et oli väike soov toad ka pidevalt enamvähem korras hoida.

Nii et muudkui koristasin ja olin sotsiaalne. Ja noh, see on ju ammuteada fakt, et ma ei ole tegelikult väga sotsiaalne olend, vahepeal on vaja üksindust ja vaikust, et mõtteid koondada.

Aga kogu sellele möllule pani üliägeda punkti eilne EBA 2019 ehk Eesti Blogiauhinnad, kus ma sain “Elu välismaal ja reisiblogid” kategoorias….. TEISE koha!!! See on minu jaoks lihtsalt niivõrd üliuskumatu tulemus. Kui selleaasta konkurss avati, mõtlesin lausa mitu minutit, et kas registreerida ennast või mitte… sest ma olen ju selline pisike pühapäevablogija ja ilmselge, et üle 10 hääle ma ei saa. Aga kuna mulle meeldib vahel pea ees tundmatusse vette hüpata, siis mõtlesin, et mis seal ikka – juba kuus aastat olen bloginud, aga ükski aasta osaleda ei julge – niimoodi ei saa ju! Ja osalemine ise ongi juba pool võitu ju 🙂

Kujutate ette, ma sain 487 häält :O Ma ei tea, kuidas see juhtus…ei teinud ma reklaami, ei kutsunud sõpru-tuttavaid üles hääletama. Omaette ennustasin ma endale, et ok – 10 häält on täitsa reaalne. Kui läheb hästi, siis tuleb ehk lausa 20 (aga loota ei tasu!).

ELU-VÄLISMAAL-REISIBLOGID

Tegelikult tuli mulle nädalake enne tulemuste väljakuulutamist korraldajate poolt kiri, et saan auhinna ja istugu saalis ettepoole jne. Kõigepealt olin 5 minutit šokis, et vaaau, kas tõesti sain oma kategoorias kolmanda koha! Aga siis tuli muidugi realistlik meel tagasi – ilmselt sain mingi erikategooria või näiteks hoopis naljaauhinna maailma pikima bloginime eest 🙂  Nii et ma olen nüüd lõpuks ikkagi jälle šokis – oma kategooria teist kohta ei oleks ma ju unes ka osanud näha. Juuuhuuuu! Aitäh ja kniks ja kallistus kõigile, kes siia lugema viitsivad tulla ja ei pidanud paljuks hääletada!

DSC_2178

heh, tegelikult on palju lihtsam kirjutada, kui toolid tunduvad tühjad olevat

This entry was posted in Minu Hispaania, Veini kõrvale lobajuttu and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s