Kodune fotosess

Täna sai Daniel 4 kuud ja 10 päeva vanaks ja see on hirmus tähtis päev! Tegelikult ei, aga kui Aleksandr oli 4 kuud ja 10 päeva vana, käisime me Ahhaa-jõulupeol ja ta sai oma elu esimese jõulukingi (Tiki-Tiki ja hummik maiustusi), millega sai üks õnnelik fotojäädvustus tehtud. Hiljuti pilte sirvides jäi see silma ja mõtlesime, et peaks Danielile ka samad riided selga ajama (napilt mahtusid, sest ta on ikka märksa pikem ja pontsum!) ja Tiki-Tiki pildile kutsuma. Noh, et tõestada kõigile, kes ütlevad, et Aleksandr ja Daniel ikka väga erinevad – tegelikult ju nagu kaks tilka vett 😀 Ostsime hunniku kommi (pooled said muidugi kogemata otsa…), ootasime nädal aega õiget päeva ja siin nad nüüd siis on:

DSC_3183 DSC_8748-2

Kumb on kumb? 😛

Rubriigid: Fotograafia, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s