Kodune fotosess

Täna sai Daniel 4 kuud ja 10 päeva vanaks ja see on hirmus tähtis päev! Tegelikult ei, aga kui Aleksandr oli 4 kuud ja 10 päeva vana, käisime me Ahhaa-jõulupeol ja ta sai oma elu esimese jõulukingi (Tiki-Tiki ja hummik maiustusi), millega sai üks õnnelik fotojäädvustus tehtud. Hiljuti pilte sirvides jäi see silma ja mõtlesime, et peaks Danielile ka samad riided selga ajama (napilt mahtusid, sest ta on ikka märksa pikem ja pontsum!) ja Tiki-Tiki pildile kutsuma. Noh, et tõestada kõigile, kes ütlevad, et Aleksandr ja Daniel ikka väga erinevad – tegelikult ju nagu kaks tilka vett 😀 Ostsime hunniku kommi (pooled said muidugi kogemata otsa…), ootasime nädal aega õiget päeva ja siin nad nüüd siis on:

DSC_3183 DSC_8748-2

Kumb on kumb? 😛

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s