Viimased viimase minuti toimetused

Oi oi, kui hullumeelne nädal on olnud.

Kõigepealt Aleksandri dokumentide tegemine ja kooli kandideerimine. Eelviimasel päeval sai ikka paberid ära viidud. Meie kohta päris tubli tulemus.

Siis meie teine üürikas. Täna kell 14 jõudsid esimesed öömaja soovijad kohale. Aga enne seda oli veel tuhat asja tegemata, nagu ikka. Alates kolmapäevast olen pesu pesnud ja kuivatanud, käsitsi kardinaid õmmelnud, puuduolevat pudipadi mööda linna otsinud. Eile käisin korra veel Ikeas ka. Õhtul tegin kardinaid edasi. Kuna laste kõrvalt on jube keeruline kõike järjest siuh-säuh “ära teha”, tuli uneajast ikka aega juurde näpistada. Kella 5ni hommikul triikisin voodipesu, lõpuks tuli nii kopp ette, et ikka magasin 2 tundi ka. Hommikul jälle jooksuga sinna ja kella kaheks oli kõik PEAAEGU valmis. Pool tundi oleks võinud veel olla, siit-sealt jäi ikka koristamata. Osadel tubadel kardinad ka puudu jne. Aga muidu äge.hakkab juba looma. Jalad löövad nüüd ainult tuld.

See-eest nägin ma täna õhtul vaevatasuks Banderast 😛

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s