Untitled

Olime päris pikalt internetivabad ja ikka ja jälle oli palju ideid, millest peaks kirjutama. Aga nüüd nagu ei meenugi midagi 😀

No tuleb siis algusest alustada.

Ma ei tea, me oleme juba varsti hullem punt, kui mõni rändtsirkus, ausalt. Kolisime end jälle uude kohta, või noh õigemini kolime veel siiani. Palju asju on veel vaja vanast kodust siia tuua, tasapisi muudkui veame. Daniel kärus ja käru alune ja sangad kola täis 🙂 Aga nüüd oleme siis jälle tibake lõunapool, meri juba paistab, nii et ilmselt enam väga palju ei tulegi kolida, selleks et mere äärde saada. Ühesõnaga – meie kolmas hispaania kodu! 🙂 Ükspäev alles proovisin arvutada, mitmes kohas oleme Artjomiga koos elanud. Vist kuues pesa nüüd siis? Tahaks küll lõpuks väikse pausi teha kolimistega, paar aastatki 😀

Aga siin on mõnus. Vaatasime seda korterit juba paar kuud tagasi, aga siis olin ma pidur ja kuidagi ei sümpatiseerinud ta. Kuidagi halvasti serveeritud oli. Ilmselgelt pole omanikel väga head ilumeelt 😛 Aga nüüd on mõnus ja hubane. Kardinad ette, paar raamaturiiulit, sada aastat vanad vaibad minema, minu uus kollane arvutitool paika ja hoopis teine välimus…Ja merd on natuke näha! Ma ise ei teadvustanudki endale seda siiani väga, aga kuidagi/kusagil oli mul alati unistus mere ääres elada, merd näha, et oleks võimalus iga päev mere ääres jalutada, mereõhku hingata. Ma ei tea.

Ja meil on nüüd külalistetuba! Ja lastetuba, lõpuks ometi. Kartsin juba, et enne ülikooliaega lapsed oma tuba ei saagi 😀  Ja rõdu. Küll kinnine, aga siiski. Ja ahi. No ma võin ahhetama jäädagi. Aga ma ei ole ainuke, kellele siin meeldib, Aleksandrile näiteks meeldib ka väga. Ta vaatab rõdult autosid, busse ja kogu muud kaadervärki, mis alt mööda vurab. Laevu vaatab ka. Ja eriti tore on rõdu, elutoa ja magamistoa vahelist ringi joosta (või sõita). Ja oooo, kuidas ta lastetuba fännab, juba see sõna, “lastetuba,” oli vahepeal ta uus vaieldamatu lemmik. Ja ei mingitki protesti oma toas magamise kohta, lausa liigagi lihtsalt läks see värk mu meelest.

Aga mis ma ikka seletan, kes tahab kogu seda imetabasust lähemalt näha, tulgu aga külla, sest nagu ma juba mainisin, on meil nüüd KÜLALISTETUBA!!!

DSC_0403

Rubriigid: Malaga, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

1 Response to Untitled

  1. mia416 ütles:

    rohkem pilte! 🙂 ja palju õnne uue kodu puhul, olgu ta püsiv(am)!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s