Kultuurikava

Vahepeal käisid meil kauged külalised põhjamaalt ja sai nii mõndagi põnevat ette võetud. Kuigi aega jäi ikkagi väheks ja pooled plaanid teostamata. Ausalt, kui keegi veel tuleb, siis alla 10 päeva me vastu ei võta!

Automuuseumis käisime jälle. Aleksandr ei saanud ikka veel küll, tegime kaks ja pool ringi peale ja olekski võinud neid ringe sinna tegema jääda. Ja seda vaatamata sellele, et midagi ei tohi näperdada ega kusagile sisse istuda. Esimene ring läks kiiresti, jooksis ja otsis oma lemmikautosid eelmisest korrast. Teine ring oli selline, kus küsis iga auto marki. Sealt edasi hakkas juba igasuguseid põnevaid detaile vaatama, a la mõnel autol oli pasun küljes, mõnel huvitav sumbuti jne. Tuleb vist varsti jälle minna.

Tegime ilma lasteta ühe kiire tripi Tarifale ka ja nuusutasime lohesurfi. Ehk siis võtsime suure hurraaga 3-tunnilise koolituse. Ma unistasin sellest juba aastaid, aga nüüd oli NII hirmus. Harjutasime seal rannas maa peal ja mulle tundub, et see ongi minu jaoks piir, vette ei julgeks kohe kuidagi minna. Chiken olen, kes oleks osanud arvata! Aga terve meri (või ookean?) oli neid lohesurfareid täis ja väga kade oli vaadata igatahes, kuidas nad seal nii kergelt ja graatsiliselt ringi lasid. Pildi näppasin netist:

tarifa_kitesurfing

Nädalavahetusel käisime teatris ka! Vaatasime kuidas kolm kuulsat flamenco-venda Farruco, Farruquito ja El Carpeta tantsisid, oli väga võimas ja maagiline.

kontsert

Rubriigid: Teater/kino/kirjandus/muusika, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 Responses to Kultuurikava

 1. Karin ütles:

  Issand, mis põnevad ettevõtmised sul:D lohesurf!! Aga no vähemalt sa proovisid ikkagi, mitte ainult ei mõelnud, et võiks.. Tubli!

  Meeldib

  • yavanna111 ütles:

   Nüüd mõtlen jälle, et võiks ju kunagi ikka veel proovida…kuigi seal hetke sees olles tuleks ilmselt jälle hirm peale. Aga kõik teised ju saavad hakkama 😀 Või see on see, et vanale koerale ei õpeta uusi trikke? 😛

   Meeldib

 2. liina ütles:

  Ma vist ei prooviks surreski:-), ma olen selline kardupunn…
  Aga kui järgmine kord külla tulen, siis tahaks näha merel nõtkelt liuglevat õde küll:-)

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s