Tühitähi

Koguaeg on nii kiire kiire kiire või siis ilmatuma suur väsimus, nii et ei ole üldse jäänud aega kirjutamiseks.

Lapsed olid/on jälle haiged, mis võiks ju tähendada seda, et nad on väsinud ja magavad rohkem, aga reaalis on hoopis nii, et jonnivad rohkem ja ärkavad öösel iga natukese aja tagant nutuga üles. Ja siis veel lisaks see kellakeeramine, mis tähendab, et kui muidu kippus Daniel 7 paiku ärkama, siis nüüd on juba kell 6 äratus… Ühesõnaga, oleme juba zombid valmis, ja sugugi mitte halloweeni puhuks.

Aga halloweeni peetakse siin muidugi vägevalt 🙂 Reedel oli Aleksandri koolis ka pidupäev, kõik lapsed pidid tulema kostümeeritult ning päeva jooksul oli neil halloweeni-programm, vanemad õpilased joonistasid mudilastele näod pähe, koridorides oli hirmus jalutuskäik, vaadati Shreki multikat jne. Kuna õpetaja saadab iga päev lapsevanematele koolipäeva tipphetkedest pilte, saime meiegi kogu sellest põnevusest osa:

IMG-20151030-WA0001 IMG-20151030-WA0004 IMG-20151030-WA0014 IMG-20151030-WA0016 IMG-20151030-WA0031 IMG-20151030-WA0035

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Tühitähi

 1. Anonymous says:

  Aleksandr on tõeliselt nunnu, on rolli väga sisse elanud:-)

  Like

  • yavanna111 says:

   Ta vist natuke kartis, väga tõsine nägu igatahes peas 🙂 Aga päeva lõpus isegi nuttis, samas ei öelnud ka, et kas hirmust või kusagilt hoopis valutas, enne halloweeni oli just haige ja siis tal mitu korda pea valutas, nii et võis selles ka asi olla…

   Like

 2. Pingback: Tagantjärgi: halloween | Seitsme maa ja mere taga Hispaania kuningriigis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s