Augustikuu lõunarannikul

Uskumatu, aga see on juba mu/me neljas august Malagas. Esimesel aastal tulime kuu viimastel päevadel, kõik oli uus ja huvitav ja natuke hirmus ka.

Järgmine aasta saabusime juba 10ndal augustil, lendasime otse Aleksandri 2-aasta sünnipäevalt.

Kolmandal aastal olime terve augusti siin, täitsa kohalikud juba. Pilti ka?

Ja nüüd saab jällegi üks august läbi. Beebi-Danielist on täitsa suur poiss sirgunud. Just eile jäin mõtlema, et LÕPUKS ometi on see aeg käes, mil saame jälle inimese moodi elada – saab öösiti magada, õhtune magamapanek ei ole ka enam raketiteadus, kõik oskavad ise süüa, mähkmemajandus on lõpuks minevikus. Oskavad äelda, kui midagi viga. 4 aastat seda beebivärki oli ikka päris väsitav ja tihtilugu tundus, et lõppu ei paistagi. Aga hopsti, kuidagi paari viimase kuuga on kõik nii muutunud. Potitreeningust ma ei olegi rohkem kirjutanud, sest sellest ei ole lihtsalt enam midagi kirjutada. Esimesed päevad oli skandaalid ja hüsteeria, nädalake lombikoristust ja siis oli selge, et pott + piss = komm. Alguses panin öösel, kui ta magas, salaja ikka mähkme alla, aga ükskord ta läbi une ei lubanud trussikuid mähkmete vastu vahetada ja sealtmaalt jäi öömähe ka ära, kusjuures terve kuu jooksul on ainult ühe korra voodi märjaks saanud. Kuidagi liiga lihtsalt on kõik läinud! Ja ise viib ja tühjendab oma poti vetsu ära ka + loputab puhtaks. Kui keegi teine kirjutaks, siis ma ausaltöeldes ei usuks 😀

Lisaks sellele, et Aleksandr sai 4-aastaseks, vurab ta nüüd usinalt jalgrattaga ringi. Ja muidu on ka tubli! Kõik kolm keelt tulevad ka ludinal, selle üle on mul kõige suurem rõõm. Mul endal nii ludinal nt ei tule 😛

DSC_5725

Aga tegelikult tahtsin ma üldse sellest kirjutada, et see august on hoopiski jahedam, kui eelmine. Enamasti alla 30 kraadi, paar üksikut 40-ligi kuumalainet ongi olnud. Ja Feria oli sel aastal ka inimlikum – natuke vähem läga, okset ja purjus inimesi ning rohkem rõõmsaid ja nautivaid inimesi (siin pildil paistab küll ainult üks…)

DSC_6414 (2)

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s