Uued tuuled lastetoas

Siis kui me kunagi iidsetel aegadel Aleksandrile hiinast rallivoodi tellisime (loe täpsemalt siit!) , arvasin, et ega ta üle paari kuu vastu ei pea, aga näe – lausa üle kahe aasta ajasime sellega läbi, ja mitu kolimist elas ta ka üle. Aga umbes aasta tagasi avastasin ma, et madratsialune vineerplaat on alt hallituslaikusid täis – voodi on sellise disainiga, et alt õhk läbi ei käi ja nii see niiskus sinna koguneda saabki. Proovisin neid eemaldada, puhastada ja tuulutada, ise samal ajal uue voodi mõtteid mõlgutades. Ükskord vaatasin parasjagu netist erinevaid narisid, kui Aleksandr mööda läks ja suure huviga mulle appi “valima” tuli. Sealt peale sai narivoodi tema suureks unistuseks. Aga aeg muudkui läks ja nariost venis. Ühel hetkel aga lammutasid lapsed selle rallivoodi nii juppideks, et ta enam koos ei tahtnud püsida ja nari leidmine sai prioriteediks number 1. Juba paari päeva pärast leidsingi Malaga lähedalt ühe hea hinnaga kasutatud nari ja tegime diili ära, enne kui keegi ette jõuab 🙂 Tol õhtul, kui Artjomiga neid narijuppe hakkasime tuppa vedama, sai Aleksandr kohe hetkega aru, et see peab küll nüüd tema kauaoodatud nari olema ja pidime loomulikult poole ööni seda kokku panema.

Elevus on tal veel siiamaani väga suur ja tahab kõigile oma narist rääkida ja näidata. Koolis nt leppis ühe klassiõega kokku, et see peab oma ema käest küsima, kas tohib Aleksandrile külla tema voodit vaatama minna.

dsc_0985-2

This entry was posted in Veini kõrvale lobajuttu. Bookmark the permalink.

2 Responses to Uued tuuled lastetoas

  1. liinotška says:

    Poste rõõm on nii siiras:-)
    Kass on ka maru tähtis ma vaatan…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s