Antonio Banderas

DSC_0207

Ise tegin, 2015 märts

Ma olen siin aastate jooksul paar-kolm-neli korda Antonio Banderast ikka ka unes näinud (päriselus kõigest korra).

Tavaliselt on tegu mingi ametliku olukorraga – ükskord kohtusime nt kinnisvaramaakleri juures, kus ma ta ära tundsin ja käitusin sellegipoolest viisakalt ega jooksnud autogrammi küsima (et fännidehordidele teda mitte välja anda ja ta saaks rahus omi asju seal edasi ajada). Teinekord oli ka midagi analoogset, mul pole isegi meeles enam.

Tänane oli midagi sellist, et kuskil tänaval või baaris (see on hispaanias suht üks ja sama ju) kohtusime, ta aitas mind kuidagi (ma ei mäleta! kas tegi ukse lahti või mul kukkus midagi maha vms) ja tänasin viisakalt ning küsisin kas võin temaga pilti teha. No ja siis Artjom tegigi pilti meist. Mingi smalltalk oli ka, aga sellest ei mäleta ma enam sõnagi, sest see tänane unenägu tuli mulle meelde alles praegu õhtul, kui nägin facebookis scrollides pilti pealkirjaga “Malaga pühapäeva nautimas” ja pildil oli ei keegi muu kui Antonio Banderas oma girlfriendiga.

blogijaoks

Ei see ei ole see Artjomi tehtud pilt, näppasin facebookist. Aga sellest tänavast jookseme lastega tihti läbi ju 😉

Ma mõtlesingi, et kust ja milleks mul sellised lambikad unenäod tulevad, aga nüüd on selge. Ma oskan ennustada, millal Banderas Malagasse tulemas on! 😛 How spooky is that! 😀 Pean mõnele ajalehele ennast ja oma annet pakkuma… Ja selgeltnägijate tuleproovi minema ja… kõik uued karjäärivalikud terendavad silme ees.

Aga tegelikult on ju ikka natuke veider kokkusattumus küll, kui arvestada, et ta ei käi Malagas ülitihti, paari kuu tagant ehk, ja unenägudes ka tihti ei käi. Et niimoodi ühele päevale sattusid need kaks.

This entry was posted in Malaga, Veini kõrvale lobajuttu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s