Midagi asjalikku ka vahele

Eelmisest postitusest jäi raudselt mulje, et ma muud ei teegi, kui blogin ja kirjutan ja käin fotokas näpus ringi…. Ohh, oleks see vaid nii! Võib olla kunagi, mingis imeilusas tulevikus ja võimalik, et mingis hoopis teises dimensioonis see lähebki nii… Aga kui on vaja võõras riigis jalad alla saada, siis peab väheke vähemloominguliste asjadega ka lisaks tegelema.

Nii et millega ma siin viimased kuud tegelenud olen? – kinnisvaramaailma trügimisega. Lõuna-Hispaanias on enamus kinnisvaramaaklereid täitsa umbkeelsed, nii et siit tuleb mulle plusspunkt. Ja need pildid, mis nad kuulutuste juurde panevad… ma olen neist vist varemgi kirjutanud. (SIIN – juba 3 aastat tagasi!) Ma teeks iga kell paremad… Ja noh, Artjom on siin aastate jooksul juba sadu kortereid pildistanud (ja ma töödelnud) – nii et siit veel üks plusspunkt. Ja me mõistame välismaalaste soove ka natuke paremini, et mida otsitakse: päikselisus, vaated, hea naabruskond. Hispaanlastele endile näiteks meeldivadki pimedad uberikud korterid…rulood on koguaeg ees, et jumalaeest mööbel ära ei pleegiks. Nii et kolmas plusspunkt juba olemas. Ja airbnb-aegadel saime kuhjaga kogemust ka. Ma olen tegelikult juba ammu mõelnud, et maakleritöö oleks ideaalne variant, aga ma kipun vahel (tihti) kartma uute asjadega alustamist. Aga hakkasin siiski vaikselt nokitsema ja niimoodi tasakesi möödaminnes saigi veebileht valmis.

Kui julged teha, julge näidata ka, eks. Tegelt ma ei julge, aga äkki keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes tahab Hispaaniasse kodu osta, nii et siis oleks ju mõistlik ikka natukene siin ka reklaami teha onju…

https://www.instacasa.net/

Nii et kui hakkad Marbellasse villat ostma, siis tea, et I’m your man 😉 (või Malagasse või Benalmadenasse või kuhuiganes mujale Costa del Sol-i…ja ei pea villa olema, võib ka korter olla jne 😀 )

DSC_3258

Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s