Hispaania rannapulm läbi fotosilma

Juba üle kuu on pulmast möödas ja mulle tuli meelde, et lubasin ju seda kaunist pruuti ja tema imeilusat kleiti näidata!

Pulm toimus Marbella lähedal ühes rannachiringuitos. Väga armas koht! Loomulikult küll mitte üliprivaatne. Ujujaid/päevitajaid muidugi jagus ning paljud jäid nagu meelega taustale seisma ja vaatama, saamata vist aru, et jäävad kaadrisse. Eks ma osad eemaldasin pärast spot removaliga, aga mõne pildi peale jätsin nad alles ka.

Jõudsime päris varakult kohale. Aaa, ja miks ma meie-vormis räägin? Sest Artjom oli videograafi rollis. See oli tema jaoks teine pulm filmida, nii et täitsa hea kokkusattumus – mulle oli see ju teine pulm pildistada. Algselt pidi Artjom hoopis ise fotograaf olema, aga nad rääkisid ta mingi nipiga videot tegema ja niimoodi see pulm mulle sülle kukkuski.

P&P-7

Ja sedasi ma sinna siis läksin, ise polnud pruudi ega peigmehega kohtunudki ega sõnakestki rääkinud. Noh, õnneks tundsin ma nad rahva seast ikka ära… Ja nemad mind ka 😀 Seekord ei pidanud ma vähemalt selle pärast pabistama, et omg, äkki nad ei tahtnudki välismaalast fotograafiks.

Mina teadsin pruutpaarist ainult seda, et neil on kolm kassi (Tolmust veelgi suuremad) ja kaks koera ja et nad on veganid. Nii, et selle info järgi tundusid täitsa toredad 🙂

P&P-17

Koerad olid muide pulma võtmetegelased ja tõid sõrmused kohale 🙂

P&P-42

P&P-137

P&P-48

Ma ei ole oma elus väga palju pulmadesse sattunud, aga mulle tundub, et sellest ei trumpaks minu jaoks ükski üle. Selline mõnus chill ja vaba õhkkond oli, nii mõnedki traditsioonilised asjad oli ära jäetud.

P&P-69

P&P-118

P&P-143

P&P-150

Muidugi riisiloopimine on ikkagi must-be traditsioon

Ja pruut on imeilus, eks! Mulle meeldib selline väheke teistmoodi lähenemine, kus inimese olemus ja iseloom ei kao sinna puhvis vahukoorekleidi ja loori sisse ära, vaid ta jääb ikka iseendaks ja kõik on kenasti balansis. Selline edgy ja stiilne noh.

P&P-186

No nii armas ja südamlik paar lihtsalt

Ja muusika.  Täpselt selline, et kui ma oleks seal pulmas külaline olnud, siis ma oleks terve aja tantsinud. Selline mõnus rocknroll. Ja tantsiti ikka palju! Mehhiko mariachid olid ja mitu ägedat tantsubändi ka. Ja kes mäletab Pulp Fictionist seda twist contest kohta? Vot see “Teenage wedding” oli neil pulmatantsuks.

P&P-246

Vot selline äge pulm. Kui ma juba abielus ei oleks, siis võtaksin küll šnitti neilt 🙂

Ma loodan igatahes siiralt, et nende abielu tuleb sama lõbus ja chill, nagu pulmgi.

P&P-349P&P-352P&P-354

Rubriigid: Fotograafia, Minu Hispaania, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s