Reede

DSC_3378.00_03_17_11.Still013

Multitasking

Long time no see onju. Mis on hea märk, sest kui ma pole siia sattunud, olen järelikult muude kirjutamistega laine peal olnud. Finiš juba paistab, viimane lõpuspurt veel jäigi! 🙂

Lisaks olen muudkui mediteerinud, Liina on mulle heaks guruks olnud. 3 nädalat juba täis! Siin on muidugi veel pikk tee veel minna, aga see kõige raskem osa ehk stardijoone ületus on vähemalt tehtud.

20200506_122543

Tolmul tuleb meditation palju paremini välja

Vahepeal oli sünnipäev ka. Daniel küsis, et kui vanaks ma nüüd sain, kas olen juba vanaema 🙂 Aleksandr arvas, et kui habet ei ole, siis vist veel mitte.

Põhiküsimus on sünnipäevadel alati, et mis kingiks kah said, nii, et kui kedagi peaks huvitama, mida sellisele “eel-vanaemale” kinkida, siis võib siit vabalt ideid võtta, mina olin ülihäpi kõigi üle:

 • vererõhumõõtja
 • terepeutilised õlid
 • selfipulk/tripod
 • Mother of Cats kruus
 • kaelakee
 • raha
 • armsad soovid
 • lilled

Tegelikult ma keelasin kõigil teistel peale Artjomi kingituste tegemise ära, sest kriisiaeg jne, Aga nad ei kuula ju!

Artjom küpsetas hommikläbi pirukaid, mina kogusin end magamata ööst (istusin üksi üleval ja masetsesin vanaks saamise ja kõige pärast, mingist vanusest alates on see vist sünnipäevade paratamatu kõrvalsaadus). Ja siis tegime mäe otsas väikse pikniku, sest siin on ju ka nüüd just alates minu sünnipäevast faas-1 ja tohib kuni 10 inimesega kokku koguneda. Vedas 🙂 Hehhee, tegin sünnipäevahommikul ju isegi ühe video, aga kuna ma seal nii kottis silmadega olen, siis ei jaganudki vist blogis… nii et nüüd tagantjärgi siis (ja selle jutuosa võib vabalt edasi kerida):

Lastest rääkides, ma ikka ei jõua ära imestada, kui erinevad nad on. Aleksandri puhul ma pidevalt kahetsen, et ta üldse youtubega tuttavaks on saanud ja seda vaatab – mingeid mõttetuid videosid sellest, kuidas keegi arvutimänge mängib. Igav ju! Aru ma ei saa, kuidas ta neid üldse viitsib vaadata. Ok, jah, omal ajal ma ka vaatasin tundide kaupa kuidas vend telekamängu mängib (ja tema minu mängu), aga meil oli vähemalt võistlusmoment, et kes profim on (MIIINAAAA!). Või siis vaatasime ja itsitasime, kuidas vanemad mängivad (eks kujutate isegi ette kui koomiline see on, jalad-käed liiguvad ka sinna suunda, kuhu Super Mariol vaja hüpata jne, algajate värk). Aga vaadata, kuidas keegi täitsa võõras mingeid mõttetuid mänge mängib…

Ja siis on kõrval Daniel, kes oma youtube aja palju mõistlikumalt ära kasutab. Kaks päeva on juba kärbsetapikust (see karnivoor-lill noh, rabades kasvab) videosid vaatanud ja tahab endale ka nüüd. Või sellest, kuidas mingeid eksperimente tehakse või seadmeid ehitatakse (annan talle kunagi tellimuse sisse kui ta osavam on, ajamasin ja teleport kuluksid ära). Või sellest, kuidas keegi mingeid veidraid mahlasid teeb (sibulamahl, kaktusemahl jne). Täna hommikul võttis köögist maisi ja mainis möödaminnes vene keeles, et mmm, kasulikke valke täis! Youtube teeb päris head koduõpet tema puhul, ma ütlen! Ma olin selle puhul nõus isegi tema tänase koolitöö pooleldi ära joonistama… (eks me oleme joonistamises suht samal tasemel ka, nii et õpetaja ilmselt aru ei saa)

Järgmise korrani!

Teie Muhv

20200520_185721

Mida vanem eit, seda…

Rubriigid: Fotograafia, Malaga, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 Responses to Reede

 1. N. ütles:

  Hei Muhv!
  Meil poistele väga meeldis see viimane vlog (mulle ikka ka) ja vaatasid siis ühe hooga eelmisi videosid ka jälle üle. Rahelugu on eriline lemmik. Nad on Aleksandri ja Dani fännid suisa 🙂
  No ja vahivad samuti igasugu videosid/ laifhäkke juutuubist ja teevad siis asju järgi, püsse ja katapulte näiteks. Poisid ju. Aga jah, neid mänguvideosid vahivad ka, Tõnn ütleb, et sealt saab nippe õppida…
  Ja tead, see vananemine pole nii hull midagi. Minu meelest lähevad inimesed vananedes aina ilusamaks ja mingis vanuses tuleb silmadesse see mingi kadestusväärne elutarkuse säde 🙂 Pealegi on vananedes aina rohkem lahedaid juhtumisi, mida meenutada, eriti neil, kel on lapsed. Ja samas, nii palju ägedat on veel ees.
  Et siis, palju õnne!;)

  Liked by 1 person

 2. Mar ütles:

  Heihei!
  Novot, kui Tõnn nende nippidega nüüd mängiks ja oma kanali teeks, siis oleks tal kohe üks suu ammuli vaatav tüüp olemas teisel pool ekraani 😛 Eestikeelne vaatamine kulukski talle ära, praegu kõik need gamerid keda vahib on venemaalt, venekeelsed.
  Mul ongi vanusega see mure, et elutarkus ja aastanumber ei lähe üldse omavahel kokku 😀

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s