Lihtne ja loogiline!

Vaatame lastega viimasel ajal õhtuti nüüd tihtilugi telkust viktoriinisaateid. Kolm tükki tuleb kohe jutti, esimene on “Ahora Caigo,” teine “Boom” ja kolmas “Pasapalabra”

Tolles viimases oli selline küss – mis linnas Lätis on miskine kuulus monument (ütlesid äkki nime ka, aga ma ei mäleta). Hakkab R-tähega. Esiteks. See, et mõni hispaanlane üldse teab, kus on Läti, ja näiteks mis ta pealinn veel võiks olla, on päris suur saavutus. Ja see naine pakkuski: Riga. Aga mkmm, vastus on Rezekne. Te teadsite, et Lätis selline “kuulus” linn on? Mina igatahes ei teadnud, mis sest, et lätlaste naaberriigist pärit olen! Ja mitte Tallinnast, eksole, vaid sealt Lõuna-Eesti poolt…

Artjom ka ei teadnud, ja tema on pooled oma lapsepõlve suved Lätis veetnud… Aga talle tuli vastust kuuldes see koht vähemalt tuttav ette. Tuleb välja, et ta on seal mingil metalfestivalil esinemas käinud. (khm khm, ja ma olin ka kaasas tookord, ja sellele vaatamata ei mäletanud toda linna noh!)

Öelge nüüd, et te oleksite küll lebolt seda vastust teadnud!

Ok-ok, muus osas on hispaanlased täitsa normaalsed. Hiljuti siin otsustati meil ühena koroonameetmetest bottelonidest võitu saada. No ja mis on kõige loogilisem valik selleks, et inimesed enam õhtuti koos jooma ei koguneks? Loomulikult õhtune alkomüügikeeld! Ehk siis tuli uudis: alates 18:00 enam alkot ei saa. Ei poest, ei baarist, mitte kuskilt. Paar päeva hiljem tuli uus uudis: alkomüügikeeld ei laiene õlule ega veinile (karastusjoogid ju!?). Kohe samal päeval nägin lehest uue seaduseparandusega kokku klappivat uudist ka, kus oma 117-sünnipäeva pidav koroonast taastunud naine avaldab pika eluea saladuse – vein ja siesta.

Jep. Sellega ongi kõik öeldud.

Terviseks!

Puhtalt välimuse järgi ostetud vein. Päritolumaa: Portugal

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s