See ammulubatud prügipostitus

Olen selle prügipostituse postitamisega tegelikult jube kaua venitanud, sest tahtsin siia juurde visuaalse poole ehk prügiaardejahi video ka valmis saada, aga kuna ma ei tea, kas mul kunagi üldse tuleb aega/viitsimist/tahtmist see lõpuni teha, siis mis seal ikka…

Ehk siis: mida ägedat me viimase aastakese jooksul prügikastide kõrvalt koju või stuudiosse oleme vedanud.

Üks mu enda lemmikutest on see imeline kapikene, keegi oli ta vist just meie stuudio kõrvale prügikastide juurde toonud ja mul oli au olla õigel ajal õiges kohas, enne kui teised jaole said. Samal ajal kui mina teda uudistasin, peatus üks autoga mees ja tuli ka prügi vaatama. Aga noh, kes ees see mees! Muide, meist ongi päris palju ägedaid asju maha jäänud, sest kodust või stuudiost kaugelt me ei hakka neid jalgsi ja käe otsas tassima.

No hellõu there! Tuled minu fotostuudisse?

Stuudiokraamist veel, siis selline äge väikesete aknakestega täispuidust uks oli ehitusprügi konteineris. Täiesti terve ja puha. Mega raske oli, aga õnneks kohe stuudio lähedal.

Üks kuldne metallist voodipeats, mille keegi naabritest oli ära visanud, rändas samuti stuudiosse.

siis kui Marju ütleb, et palun mine too mulle sealt prügikastist midagi…

Stuudiosse oleme veel paar riiulit ka leidnud, aga polegi vist ühtegi pilti neist. Ühe musta nahktugitooli ka, mida on natuke ehk sellel pildil näha:

Veel üks äge leid on suur vana hispaaniakeelne Don Quijote de la Mancha. Hoian seda praegu aksessuaarina stuudios, aga eks ta rändab kunagi mulle koju oma eestikeelsete vendade kõrvale. See peaks kusjuures ühe tuntud hispaania räppari järgmises muusikavideos ka näha olema, nad käisid meil stuudios filmimas. Nii et igast otsast kuulus raamat 😀

Aga ok, liigume nüüd stuudiost hoopis teise linnaossa, koju. Kuna meil on ruumiga kitsas, siis palju mööblit nagunii juurde tuua ei saakski. Nagu ma juba siin varem kodupostituses kirjutasin, siis see lillealus ja kirjutuslaud leidsid küll meie juures omale koha ja uue elu.

Aga. Midagi mahtus ikka veel. Üks tumbotška, mille kassid on nüüd endale minidiivaniks ära omastanud.

Aaa, ja peaaegu unustasin! Lastel on tohutult palju pehmeid mänguloomi, millest nad ei raatsi loobuda, aga mis samas jube palju ruumi võtavad. Juba tükk aega mõtlesin, et on vaja järelturult mingi seinariiulikene neile vaadata. Aga tegudeni ma ei jõudnudki, sest ideaalne riiul oli jälle hoopis prügikasti juures nagu naksti olemas.

Rubriigid: Malaga, Veini kõrvale lobajuttu, sildid: , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

7 Responses to See ammulubatud prügipostitus

 1. Rohelohe ütles:

  See kapikene on tõesti imeline. Tekitas kohe tahtmise teitekanti kolida ja prügikastimööblituunijaks hakata 🙂
  Potsataja näib selle mänguasjariiuli üle rõõmustavat. No nii palju, kui Potsataja üldse eriti rõõmustas. Ta oli mu mälu järgi küllaltki muserdunud tegelane kogu aeg.

  Liked by 1 person

  • Mar ütles:

   Too konkreetne Potsataja oli päris lõbusake, no siis kui tal veel patareid täis olid ja ta juttu rääkis 😀
   Ma läksin nädal tagasi ühest ehitusprügikonteinerist mööda ja siiani nii kahju, et ei saanud kaasa vedada, seal oli üks lihtsalt IMELINE kummut, hele, romantiline, vanaaegne…oleks renoveerimist vajanud muidugi…aga see oli megakaugel kodust ja meil pole autot ja aega ei olnud jne…. Oeh! Nii kahju, kui ta sattuski lõpuks prügimäele, loodetavasti keegi ikka sai enne jaole 😀

   Meeldib

 2. Blogistaja ütles:

  Jessus, see prügikastivärk, see hullult meeldib mulle! Muide, hall kass, vabandust, ma ei mäleta ta nime, kas… eee… on pisikesi kiisusid oodata? 🙂 Ma ei olegi nii korpulentset kiisut näinud enne.

  Liked by 1 person

  • Mar ütles:

   Hehehee, oi, ma praegu naersin! 😀 Kiisuke on jah, vormis, ümmarguses, aga pojakesi (laste kurvastuseks) pole kusagilt enam oodata, tal opp tehtud. Ta on see tüüpiline kass, kes küsib kõigi käest süüa ja väidab, et teised pole veel andnud… ja sööb teise kassi kausi ka tühjaks, kui too ühekorraga lõpuni ei söö. Väga suur toidunautleja ühesõnaga.
   Opiga seoses, lapsed uurisid mu käest paar nädalat tagasi, et “emme, kiisud ei saa poegi, sest neil on operatsioon tehtud, aga kuidas sa tegid, et sinul rohkem beebisid ei tule, kas ka oli opp” 😀 😀 😀

   Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s