Elumärk vol 2

Kiired ajad, hakkavadki nüüd sellised pealkirjad olema vist mul siin…

Esimese asjana peab vist kohe ilmauudised ära rääkima. Soe on, suvi täitsa käes. Tasapisi mõtlen siin, et kondikat oleks ikka vaja. Vahepeal (mai keskel millalgi?) oli kuumalaine ja toas oli öösiti juba soojem kui väljas… 30-kraadises toas magamine on tsipake väsitav, pean tunnistama, isegi minusuguse sooja-armastaja jaoks.

Lõunamaal elamisega kaob huvitaval kombel ära harjumus temperatuurinäitu ja ilmateadet vaadata. Enamasti on ilm nagu ikka – soe. Vahet ju pole, kas 24, 26 või 28 kraadi. Praegu juuni alguses kipub öösiti olema 20-ringis ja päeval 30-ringis. Mis on täitsa ideaalne. Minu jaoks algab “kuum” alles sealt 35 pealt. Ja talvel on ka ilm nagu ikka – liiga külm (sest vahemik 10-20 kraadi ju seda on?!)

Ok, elumärk antud, tsau!!!

Mul on blogimise (ja sotsiaalmeediaga) see jama, et ei mäleta enam, millest juba kirjutasin ja millest mitte. Nii et kuhu me siin viimati järjega jäime siis? Koroona juurde vist? Vahepealse aja märksõnadeks on ilmselt külalised ja villatšill. Alguses Artjomi pere, mõne aja pärast kohe minu pere ka. Esimesed külalised üle mitme aasta! (kusjuures, koroonast ei ole hommiku-uudistes juba ammu sõnakestki kuulda olnud). Igatahes – mul olid loomulikud suured plaanid juba ette tehtud – et oleks tööasjad kõik tehtud ja saaks ise ka koos teistega võimalikult palju puhata. Noh ütleme nii, et töö siiski veits segas puhkamist, aga saime hakkama 😀

Majutuskoht oli ühe tuttava kaudu, kes ise samal ajal mujal reisis. Siin üsna meie lähedal, kõrval-linnaosas. Tema üürib seda oma sõbralt ja aeg-ajalt üürib siis tuttavatele edasi. Selline mõnusa autentse hõnguga maja. Kusjuures seal olevat Malaga praegune linnapea sündinud. Linnapea on üsna vana, nii et see pidi siis ikka vääääga ammu olema 🙂

idüll noh

pool party täies hoos
kui ei ole oma õde juba üle kahe aasta näinud
banaaniõis beebibanaanidega
puu otsast potsatas sidruneid

jalutuskäigud ja kassid
roheline katus all vasakus nurgas

Ühtlasi jõudis jacaranda-aeg ka juba peaaegu läbi saada. Ma ütlen, mai on kaunis aeg noh, igas maailma otsas! Kõik õitseb – roosipark on roosimeres, iga nurga peal õitseb mõni puu või põõsas. Või kaktus.

Rubriigid: Malaga, sildid: , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

4 Responses to Elumärk vol 2

 1. Anonüümne ütles:

  No oli tõesti üdill😘

  Liked by 1 person

 2. Anonüümne ütles:

  niii ilusad pildid!!

  Liked by 2 people

 3. Katarina von B ütles:

  Tolmu on nii mõnus avapildil, kohe tunda, et naudib sajaga. 😊

  Liked by 1 person

 4. punanemammu ütles:

  Oo, sidrunid potsatasid puu otsast 🙂
  Mõnusa tundega pildid, õieilu jagub nii floral kui faunal 😉

  Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s