Juuli

Mul on see aasta “ah, mis nüüd mina!”-suhtumise murdmise juuli olnud.

Esiteks kogusin julgust, võtsin kätte ja panin hispaania kuldse börsi laadsesse kohta kuulutuse üles, et teen fotosessioone. Fotograafina. No ja sellest tulenevalt tegin kodulehe ka juba korraga, kus mu töid vaadata saaks (mitte et neid mul eriti oleks…) – mariagellert.com … Kuskilt peab ju alustama. Ja kes siis ikka koera saba kergitab kui mitte koer ise…

Ja siis juhtus selline lugu:

Istusime siin ükspäev Kristjani, Karmeni ja teiste külalistega uues metalbaaris Ragnarök ja jõime shotte (head odavad hinnad ja hea muss muidugi!) Järsku vaatasin oma telefoni ja sealt vaatas vastu “Epp Petrone wants to connect with you”

Hea, et ma istusin ja hea, et ma mõned joogid olin jõudnud ära juua :O Minu jaoks on selline sõnum nt palju elevusttekitavam, kui oleks “president Kaljulaid wants to connect with you”

Pikk jutt lühidalt – plaanitakse “Minu Hispaania” uus raamat teha ja nad otsivad inimesi, kes proovitöö kirjutaks. Ja üks hea inimene oli mind ka ära taginud facebookis selle teema all (tänks Stella!). See on nii äge ja dream-come-true võimalus, aga samas jube hirmus ka… esiteks on neid proovitöö kirjutajaid ilmselt mitukümmend ja teiseks… kui see raamatu idee tundub super äge, siis ma tunnen ennast ainult mingi 10% ülesande kõrgusel olevat… kõik teised on kindlasti üliosavad sulesepad, aga mina kõigest üks pisike pühapäevablogija…  Samas kui tihti ikka pakutakse raamatu proovitöö kirjutamist – ma näiteks olen terve oma elu raamatu kirjutamisest unistanud, aga siiani pole küll keegi pakkunud… (ja kes siis julgeks ise alustada, mkmmm!) Nii et mõtlesin paar päeva, et millest ja mis järjekorras mul üldse kirjutada on ja kustotsast pihta hakata…ja siis istusin kaks ööd 3ni üleval ja kirjutasin. Pärast nokitsesin veel paar päeva teksti kallal ja valmis ta oligi. Nii et nüüd on küsimus – kas saata suures elevuses töö kohe ära ja loota kiire tegutsemise eest plusspunkte 😀 Või siis mõelda, lugeda oma tekst veel 100 korda läbi ja kõik ümber muuta, lugeda kõik teised “Minu”-sarja raamatud läbi ja neist šnitti võtta…. Ma olen sellest sarjast ju kõigest kahte raamatut lugenud. Aga igatahes – olgu see proovitöö nii s’tt kui tahes, ära ma ta igatahes saadan!

Vot nii.

cof

This entry was posted in Fotograafia, Minu Hispaania. Bookmark the permalink.

2 Responses to Juuli

  1. Berit says:

    Oi kui lahe! Hoian pöialt, et sina selle hispaaniaraamatu autoriks saaksid 🙂

    Like

  2. Pingback: Minu Hispaania | Seitsme maa ja mere taga Hispaania kuningriigis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s