Loba

Vaatasin kalendrisse – “pasapäev” (mul on eesti seinakalender), ja mõtlesin, et hmmm, kas tõesti selline püha…aga ei, silmanägemine on kehv lihtsalt.

DSC_1870

bussis

Mõtlesin siin ükspäev, et keeltekoolis käimisel oli muid plusse ka peale keeleõppe. Meil oli seal igasuguseid huvitavad teemasid ja artikleid.

Esiteks see, et keskkond on plastiku alla uppumas – näedsa, sellest teemast läks idanema idee lõpuks brita filterkann osta ja kraanivett jooma hakata. Ammu oleks aeg olnud, aga ma kujutasin ette, et nad on palju kallimad…kõigest 20eur tegelikult. Nii et meie poolt paarkümmend plastpudelit kuus vähem nüüd 🙂

Siis oli millegagi seoses teema, et iga inimene võiks tegeleda sellega, milles tal on annet antud. Põhiviga on vist selles, et enamus inimesi arvab, et nad ei ole milleski andekad (jälle see “ah, mis nüüd mina”-teema) või siis ei oska välja mõelda, mis see olla võiks. Pidime seal igaüks ühe asja ütlema, milles osavad oleme.

Mõtlesin siin seda teemat üle seoses sellega, et hiljuti jälle küsiti minu käest, et millega ma tegelen ja jälle ei paindunud mu keel ennast fotograafiks tituleerima. Ja seoses sellega ka, et Liisi raadiointervjuud kuulates jäi kõrva, et ta mainis Artjomi kohta, et on pikalt tööd otsinud ja pole leidnud. Mulle tundub, et kuigi Artjom on juba 2-3 a oma põhisissetuleku fotograafiaga teeninud ega ole tegelikult muud tööd aktiivselt otsinudki, siis inimestel on raske fotograafiat tööna näha. Sama lugu on ka muusikaga. Aga võib olla on viga jälle selles, et tuleb ise olla veidi arrogantsem ja ennast fotograafina (või muusikuna) üliandekaks ja osavaks pidada.

Teisest küljest – ma kasvatan lapsi, kuigi ei ole selles üldse osav, aga julgen ennast ikka lapsevanemaks nimetada 😀 Võta siis kinni…

Vähemalt see on selge, et ma tean, milles ma kohe kindlast andekas ei ole – joonistamises/maalimises nt. IT-s. Pillimängus. Kõiges, mis nõuab numbrimälu… Small-talki nõudvatel aladel.

Keegi milleski andekas inimene mul siin ka loeb? 😛

Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s