Karantiinipäevik: kolmas nädal

Heihei! Ja jälle üks nädal läbi.

Selle nädala jooksul karmistusid liikumispirangud veelgi, jõudsime Itaaliale koroonaga järele, kallas endiselt vihma ja laste koduõpe oli nädala aktuaalseim teema. Aga nüüd hakkas vaheaeg, juuhuu! Lihavõttepühad, mis muidu on totaalne rahvapüha oma igapäevaste rongkäikude, sõna otseses mõttes rahvast pungil tänavate ja kõige sellega… ja nüüd tühjad tänavad. Malaga jaoks on see täiesti uus pühadekogemus – niimoodi “vaikselt” kodus istuda. Ootan juba kõiki neid meeme ja pilte ja videosid, mida genereerima hakatakse 😀

Ja mina otsustasin meie kolmanda koroonanädala hoopis videopildis salvestada, et mingit vaheldust siia üsna üksluisesse karantiiniellu tuua ja ennast natuke proovile panna. Sest esiteks, mulle ei meeldi KOHE ÜLDSE ennast videopildist näha ega kuulda (räägib keegi, kes kunagi millegipärast Tõehetke ronis…). Ja teiseks, tahaks nüüd sellel “vabal hetkel” lõpuks videoprogrammis nokitsemise selgeks õppida.

Olge siis ikka vahvad ja positiivsed edasi ja loodame, et neid karantiinipäevikuid ei tule enam palju! 🙂 (Hispaanias pikendati praeguse seisuga 26.04-ni karantiini)

This entry was posted in Malaga, Minu Hispaania. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s