Karantiinipäevik: kolmas nädal

Heihei! Ja jälle üks nädal läbi.

Selle nädala jooksul karmistusid liikumispirangud veelgi, jõudsime Itaaliale koroonaga järele, kallas endiselt vihma ja laste koduõpe oli nädala aktuaalseim teema. Aga nüüd hakkas vaheaeg, juuhuu! Lihavõttepühad, mis muidu on totaalne rahvapüha oma igapäevaste rongkäikude, sõna otseses mõttes rahvast pungil tänavate ja kõige sellega… ja nüüd tühjad tänavad. Malaga jaoks on see täiesti uus pühadekogemus – niimoodi “vaikselt” kodus istuda. Ootan juba kõiki neid meeme ja pilte ja videosid, mida genereerima hakatakse 😀

Ja mina otsustasin meie kolmanda koroonanädala hoopis videopildis salvestada, et mingit vaheldust siia üsna üksluisesse karantiiniellu tuua ja ennast natuke proovile panna. Sest esiteks, mulle ei meeldi KOHE ÜLDSE ennast videopildist näha ega kuulda (räägib keegi, kes kunagi millegipärast Tõehetke ronis…). Ja teiseks, tahaks nüüd sellel “vabal hetkel” lõpuks videoprogrammis nokitsemise selgeks õppida.

Olge siis ikka vahvad ja positiivsed edasi ja loodame, et neid karantiinipäevikuid ei tule enam palju! 🙂 (Hispaanias pikendati praeguse seisuga 26.04-ni karantiini)

Rubriigid: Malaga, Minu Hispaania. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s