Täitsa rändom

Veider, väga veider.

Nimelt vaatan tihtilugu blogi statistikast, et inimesed loevad massiliselt seda ülivana isiksuse testi postitust (see siin: LINK)

Klõpsasin ta ise ka siis nüüd esimest korda peale kirjutamist lahti, et vaadata, mis seal siis põnevat kah on (halb mälu…). Ja mis ma näen – vahendaja. Kas ma mitte just loetud päevad tagasi ei kirjutanud, et olen nagu miskine vahemees.

Väga nunnu noh. Ja veider. Ise veel mõtlesin, et kus nüüd tegin avastuse selle vahemehe näol. Tegelt naljaga pooleks. Aga noh, kui isiksuse test ka nii ütleb… 😛

Ega ma muud ei tahtnudki öelda, kui selle naljaka/veidra kokkusattumuse välja elada.

Mul mõnikord ikka juhtub, et vaatan, et miskine jube vana postitus on ellu ärganud (st palju lugejaid) ja mõtlen siis, et postitus on ju vana, see olin vana mina (või õigemini öeldes, noor mina?), aga lugejad on äkki uued ja mõtlevad, et see olen praegune mina. Ja siis kustutan postituse ära 😀 Tihti õnneks ei tee seda, aga on juhtunud. Ühe postitusega hiljuti olin peaagu diliiti vajutamas, aga siis mõtlesin, et pohlad, mina olen ammu edasi läinud ja loen pigem naljaga neid seikasid. Kui kellelgi vaja, las siis kaevab seda vana putru üles, kui tahab, ega mul kahju ka pole.

Mis siis vahepeal veel. Kui ma juba siia tulin.

Ilm läks külmaks, tekikotile pidi teki sisse panema.

Üks influencer varastas mu stiili ära ja teeb selle nüüd mainstreamiks ja ma ei taha mainstream olla juuuuuuu (ei tegelt mul on päris probleemid ka olemas)

Lasteraamatute konkursil saime finaali, aga esikolmikusse mitte. Auuu, kirjastused, kes tahab?

Selg on viimased paar päevad peaaegu täiesti terve olnud. Nii et vist läks üle.

Vulkaan kanaaridel La Palma saarel endiselt purskab. Kaks kuud saab juba täis varsti. Ma ei teadnudki üldse, et vulkaanid nii kaua võivad pursata. Mitmemeetrised tuhahanged ja laavast on juba uus poolsaar merre moodustunud. Ei tahaks nende nahas seal küll olla.

Käisime kastanimetsas sügist otsimas. Ei olnud veel kohal. St osad puud olid küll kollased, aga kastanid mitte.

Samas pandi juba mitu nädalat tagasi jõulukaunistused tänavatele üles. ENNE halloweeni. Tavaliselt ikka on Halloween ära ja alles siis tulevad jõulud, aga sel aastal siis sedapsi.

Artjomil on täna 20-tunnine tööpäev. Ebanormaalne. Mina seevastu tegin 4-5h ainult tööd. Aga lapsed ja nende toitmine jne võtab kah läbi.

kas ma pean üldse lisama, et ühel õigel daamil on ikka metsas mitu kleiti kaasas…
Rubriigid: Veini kõrvale lobajuttu. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

15 Responses to Täitsa rändom

 1. Alex ütles:

  Sel kleidil na vähe satse, ma näen ..

  Liked by 1 person

 2. Blogistaja ütles:

  Lasteraamatute konkursil… Kirjutasid lasteraamatu? 🙂

  Liked by 1 person

  • Mar ütles:

   Raamatuks on seda palju nimetada, Põlvepikuraamatu konkursile saatsime (üks tuttav illustreeris), seal oli limiidiks max 1000 sõna, nii et ülilühike jutuke tegelikult. Aga saladuskatte all, mul on üks rohkemraamatumõõtu jutt ka ammu juba sahtlis. Toda ei saanud saata, sest liiga pikk. Proovisin küll lühemaks kärpida, aga siis jäi nii palju olulist välja ja polnud nagu see.
   A siit saab pealkirja järgi ilmselt aru, milline mu oma: https://elk.ee/selgusid-polvepikuraamatu-konkursi-voitjad/

   Liked by 1 person

   • Blogistaja ütles:

    Pakun, et see, mille pealkirjas on nimi Tolmurull 🙂 Loodan, et see ikka ilmub. Mul on siin publikut, kes tahab igasuguseid loomalugusid kuulda.
    Aga see suuremamahulisem, ma ei tea kuidas asi täpselt käib, aga saada kirjastustele ja las avaldavad siuh-säuh! Onju!

    Liked by 1 person

   • Mar ütles:

    Jaa, õige! Liiga läbinähtav, jah? 😀
    Ma paari kirjastusse olen saatnud kah, aga pole vedu võetud. Nagu ma aru olen saanud, siis neid saatjaid on tohutult palju… Aga eks ma mõnel järgmisel enesekindlusehetkel otsin jälle mõne uue ohvri, kelle kirjakasti täita 😀 Siuh-säuh, jaa 😀

    Liked by 1 person

   • Blogistaja ütles:

    Ei ole läbinähtav, no vbla ainult siis kui olla su kassi fänn, kes ma juhtumisi olen 😉 Sinu fänn olen ka, nii et nüüd jään su järgmist raamatut ootama.

    Meeldib

   • Mar ütles:

    Awww 😊

    Meeldib

 3. punanemammu ütles:

  Kui ilusad pildid!
  Teisel pildil, mustrilise kleidiga (tahaks kohe küsida, kust see kleit on pärit…kuulub lemmikute kategooriasse), näed eriliselt lummav ja salapärane. Küllap võimendab ka läbi kastanite kumav valgus.
  Palun nüüd pisut enam lugejaid valgustada…raamatu konkursist!

  Liked by 1 person

 4. Anonüümne ütles:

  Kohe, kui pilk peale läks- soe äratundmise tunne tekkis. Tiiul oli kunagi, võib-olla koguni enne sind, sellises stiilis kleit. Naiselik ja maalähedane. Kuidas ma teda kadestasin! Siis ei olnud teise ringi poode, aga me omavahel ostsime-müüsime (harvem) ja vahetasime (tihti) riideid. See kleit siiski minuni ei jõudnud, küllap vahemaade tõttu.
  No kes muu kirjutab, kui Maie, kes ma olen alati rõiva- ja kangahull olnud ja kes teab sinu poolt vaadates nii vanu asju. Ja kellele meeldib vahel lugusid jagada.

  Liked by 1 person

  • Mar ütles:

   Ohhoo, kui põnev! Ma ise ei mäleta emal taolist kleiti, aga ehk kusagil alatedvuses on olemas ja seepärast ta kaltsukas mulle silma jäigi? No mis muud, kui tuleb järgi uurida 🙂 Aitäh jagamast 🙂

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s